«Bahar»:Ο Σαλίχ συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε όλους

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:00, στη σειρά του Star

Απίστευτες αποκαλύψεις και ντόμινο εξελίξεων επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο της σειράς «Bahar», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:00, από το Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ο Σαλίχ συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε όλους και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Μουτζελά έναντι της οικογένειας Ντεμιρτζί. Ο ίδιος, βλέποντας τον Ατές να συνέρχεται, προσπαθεί απελπισμένα να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που μπορεί να τον συνδέσει με τον φόνο του Γιουσούφ Ερκιράν καθώς και με τη συκοφάντηση του Μεχμέτ-Εμίρ.

Μέσα σε όλα αυτά, η Χιούλγια θα λάβει την αίτηση διαζυγίου από τον Ασίμ, ο οποίος είναι έτοιμος να παντρευτεί με τη Σετσίλ και η Σακινέ θα λάβει ένα γράμμα από την κόρη της καθώς και ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η Σακινέ βρίσκει την Χιούλγια σε έξαλλη κατάσταση η οποία, όμως, δεν διορθώνεται ούτε όταν εκείνη της δίνει το χρηματικό ποσό, που έστειλε η Σετσίλ κι ο Ασίμ.

Η κατάσταση της Χιούλγια ξεφεύγει από τον έλεγχο και πλέον η οικογένεια σκέφτεται σοβαρά να την κλείσει σε κάποια ψυχιατρική κλινική…

Ο Ατές βρίσκει τον Σαλίχ στο σπίτι της Νουράν. Η οργή του είναι μεγάλη. Ο Μεχμέτ - Εμίρ συνοδεύει την Χιούλγια στην ψυχιατρική κλινική. Η Χιούλγια έχει πάθει μια σοβαρή κρίση και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό, ο Μεχμέτ - Εμίρ συναντά τυχαία τον Σαλίχ, που εκείνη την ώρα φεύγει απ' το σπίτι της Νουράν και του επιτίθεται. Ο Σαλίχ ορκίζεται να εκδικηθεί. Ο Μεχμέτ - Εμίρ αποφασίζει να πάει να βρει τη Χασρέτ στη Μερσίνη.

Ο Ατές ζητάει να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του. Ο Σαλίχ, που είναι κοντά τους, ακούει τη συζήτησή τους. Ο Μεχμέτ - Εμίρ και ο Ατές φτάνουν στη Μερσίνη και αρχίζουν να αναζητούν τη Χασρέτ. Δεν είναι εύκολο όμως να τη βρουν μιας και έχουν λίγες πληροφορίες στα χέρια τους…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top