Λύγισε η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Λάμπρο Χαβέλα: «Μας λείπει πολύ!»

Τι είπε για το «μαύρο» στα κανάλια

​Η Τατιάνα Στεφανίδου φανερά συγκινημένη μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για το πόσο της «στοίχισε» ο θάνατος του συνεργάτη της, Λάμπρου Χαβέλα, για το παράπονο που έχει από τον εαυτό της αλλά και για το «μαύρο» στα κανάλια.

«Δεν μου είχε τύχει να χάσω άνθρωπό μου όχι μόνο συνεργάτη μου με τέτοιο τρόπο. Του είχα πάρα πολλή μεγάλη αδυναμία. Ήθελα πολλά χρόνια να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας. Είχαμε να ετοιμάσουμε την πρεμιέρα και ταυτόχρονα να κοντρολάρουμε τον πόνο της απώλειας. Ζοριστήκαμε και ζοριζόμαστε πολύ, μας λείπει πολύ αλλά έτσι είναι η ζωή» είπε για τον Λάμπρο Χαβέλα.

Αναφέρθηκε ακόμα στο «μαύρο» στα κανάλια: «Μια χρονιά που δυστυχώς πολλοί ξεκινούν έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις γιατί δεν μπορούμε να τις καθορίσουμε».

Κλείνοντας εξομολογήθηκε το παράπονό της: «Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι ότι θα ήθελα να δουλεύω λιγότερο και να ζω περισσότερο. Δεν ζούμε, δουλεύουμε»

Διαβάστε επίσης:

Με δάκρυα η πρεμιέρα της Τατιάνας - «Λύγισε» για το θάνατο του Λάμπρου Χαβέλα!

Το star.gr στο τελευταίο ΑΝΤΙΟ στον Λάμπρο Χαβέλα – Θλίψη για το χαμό του δημοσιογράφου

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Βουβός πόνος και απέραντη θλίψη στην κηδεία του Λάμπρου Χαβέλα-ΦΩΤΟ star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top