Με το "γάντι" απάντησε η Τσικρίκα στην πρωτοφανή επίθεση Πολάκη

"Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους..."

Με το "γάντι" απάντησε η Τσικρίκα στην πρωτοφανή επίθεση Πολάκη

Tην απάντησή της στον Παύλο Πολάκη έδωσε η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ FM, μετά την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, o κ. Πολάκης χωρίς να τοποθετηθεί επί της ουσίας για τις απολύσεις που θα έρθουν στον χώρο των ΜΜΕ από το «μαύρο» στα κανάλια, έδωσε τιμωρητική διάσταση στο θέμα, χαρακτηρίζοντας την δημοσιογράφο «θεραπαίνιδα και λιβανιστήρι» του Σαμαρά, αναρτώντας -μεταξύ άλλων- μια εθιμοτυπική φωτογραφία δημοσιογράφων με τον (τότε) πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά...

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τρα��ήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;» απάντησε η Ευαγγελία Τσικρίκα και πρόσθεσε: «Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρουν τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει».

Όσο αφορά στην ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ η οποία συγκίνησε τους πάντες, ανέφερε η δημοσιογράφος. «Έκανα την ερώτηση για ποιο λόγο; Για να βοηθήσω κάποιο κόμμα; Την προσωπική μου αγωνία μετέφερα, και άλλων 600 εργαζομένων, και χιλιάδων άλλων, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκίνησε δημοσιογράφος του Alpha: «Με απολύετε εσείς προσωπικά κύριε Τσίπρα»

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ προσωπική επίθεση Πολάκη σε Τσικρίκα: Ήσουν λιβανιστήρι του Σαμαρά!

ΧΑΜΟΣ με φόντο την αντιπαράθεση Τσίπρα-Τσικρίκα! ΠΥΡΑ απο ΝΔ για την επίθεση Πολάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top