Κ. Μακρή: «Ούτε λέξη για ανάπτυξη από τον Τσίπρα»

«Δεν ακούσαμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών»

​Για εκτόξευση της οικονομίας το 2017 ακολουθώντας τον κανόνα του σπιράλ που μετά από πολλή πίεση εκτινάσσεται, έκανε λόγο σήμερα ο Α. Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, όμως, όπως είπε η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο του Star δεν είπε ουσιαστικά ούτε λέξη για την ανάπτυξη.

«Αυτό δεν είναι νομοτελειακό. Δεν είναι ότι εμείς καθόμαστε, δεν κάνουμε απολύτως τίποτα, δεν παίρνουμε κανένα μέτρο για την ανάπτυξη και επειδή είχαμε εφτά χρόνια ύφεσης του χρόνου έτσι απλά τον όγδοο χρόνο έχουμε ραντεβού με κάποια αόρατη δύναμη που θα φέρει την ανάπτυξη», είπε η δημοσιογράφος.

Σημείωσε ότι κάτι τέτοιο θέλει πολλή δουλειά, οργάνωση και καθόλου εφησυχασμό.

«Εγώ από τον πρωθυπουργό και σήμερα και χθες το βράδυ δεν άκουσα όχι απλώς ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη, αλλά δεν άκουσα ούτε μισό μέτρο που να φέρει αυτή την πολυπόθητη ανάπτυξη στην Ελλάδα. Δεν είπε τίποτα απολύτως ούτε για τον τουρισμό, ούτε για τους αγρότε��. Τίποτα για το σε ποια κατεύθυνση θα πάει η χώρα», πρόσθεσε.

Υπογράμμισε ακόμα ότι ήταν σαφής από τα όσα είπε ο Α. Τσίπρας η έλλειψη οράματος, ενώ δεν ακούσαμε και τίποτα για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, των οποίων οι μισθοί και ��ι συντάξεις μειώνονται συνεχώς, ενώ η ανεργία παραμένει σε υψηλά επίπεδα, οι εξαγωγές πέφτουν, όπως και το λιανεμπόριο.

«Για όλα αυτά ο πρωθυπουργός έκανε σαν να μην υπάρχουν. Σαν να είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα, η οποία όμως δε συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, αλλά κάπου αλλού. Προτίμησε στα περισσότερα να τα αποσιωπήσει και όσα ανέφερε, όπως οι συντάξεις να τα εξωραΐσει. Ότι δηλαδή είναι μόνο το 5% των ανθρώπων που χάνουν τη σύνταξή τους. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι είναι πάρα πολύ υψηλός ο ΦΠΑ, αλλά ένας πρωθυπουργός δεν είναι για να κάνει τον σχολιαστή, αλλά για να λύνει τα προβλήματα των πολιτών», τόνισε η Κ. Μακρή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top