Παρουσιάστρια έκανε μείωση στήθους - Είχε διπολική διαταραχή, ανορεξία και αλωπεκία!

«Τα μεγάλα στήθη μου κατέστρεψαν τη ζωή»

Παρουσιάστρια έκανε μείωση στήθους - Είχε διπολική διαταραχή, ανορεξία και αλωπεκία!

Ακόμα μία σελίδα στη γεμάτη «μάχες» ζωή της πρόσθεσε γνωστή παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας πως έκανε μείωση στήθους, λίγα χρόνια αφότου διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, αντιμετώπισε την νευρική ανορεξία και τον αλκοολισμό και έχασε όλα της τα μαλλιά!

«Πάντα μισούσα τα μεγάλα μου στήθη! Δεν είχα αυτοπεποίθηση για το σώμα μου. Έφτασα ακόμα και στην ανορεξία για να απαλλαγώ από αυτά, αλλά δεν έφευγαν. Και, όταν πήρα κιλά, πήγαν κατευθείαν στα στήθη μου», λέει, στην εφημερίδα «The Sun», η Γκέιλ Πόρτερ.

gail-porter.jpg

Η 45χρονη παρουσιάστρια, που στα ‘90s υπήρξε μοντέλο με ουκ ολίγα «πικάντικα» εξώφυλλα και η γυμνή της φιγούρα έγινε… διαφήμιση στους τοίχους του βρετανικού Κοινοβουλίου, αποκαλύπτει ότι υποβλήθηκε σε μειωτική μαστών τον Ιούλιο που μας πέρασε.

0AF994FC000005DC-3781156-image-a-5_1473408539808.jpg
(Η γυμνή Γκέιλ στο βρετανικό Κοινοβούλιο, το 1999)

«Τα στήθη μου ήταν τόσο μεγάλα σε σχέση με το στέρνο μου, που άρχισα να καμπουριάζω! Όταν έβγαζα το σουτιέν μου, έφταναν μέχρι τα γόνατά μου! Τώρα, στέκονται όρθια, από μόνα τους», προσθέτει.

collage2222.jpg

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη συγκλονιστική περιπέτεια στη ζωή της 45χρονης παρουσιάστριας και μητέρας ενός 14χρονου κοριτσιού, η οποία δηλώνει, πλέον, ευτυχισμένη: το 2005, εξαιτίας του υπερβολικού άγχους μετά το διαζύγιο α��ό τον πατέρα του παιδιού της, έχασε όλα της τα μαλλιά από αλωπεκία, το 2008 -ένα χρόνο αφότου έχασε την μητέρα της από καρκίνο του μαστού- έκανε αφαίρεση όγκων από το στήθος της, ενώ «πάλεψε» με τον αλκοολισμό και, το 2011, διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και χρειάστηκε να νοσηλευτεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top