Μήνυση Κοντομηνά κατά Σαββίδη για απάτη!

Στην Ευελπίδων ο νομικός σύμβουλος του Alpha - Καταγγελία και στην Ε.Ε.

Μήνυση Κοντομηνά κατά Σαββίδη για απάτη!

​Μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ως εκπροσώπου της εταιρίας Dimera Investment Limited, υπέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, σχετικά με τη συμπεριφορά του επιχειρηματία κατά τη διάρκεια της δημοπρατικής διαδικασίας για τους τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα αδικήματα για τα οποία ζητείται, μέσω της μήνυσης που υπέβαλλε την Πέμπτη ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος, να διωχθεί ο επιχειρηματίας αφορούν στο κακούργημα της απάτης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τα πλημμελήματα της απατηλής πρόκλησης βλάβης και της επιβουλής της δημόσιας τάξης.

Τα αδικήματα, όπως είπε ο κ. Λαζαράτος, αφορούν «στις ενέργειες και τις δηλώσεις του κ. Σαββίδη, σύμφωνα με τις οποίες προσπάθησε σκόπιμα να ανεβάσει το τίμημα εις βάρος των άλλων συμμετεχόντων και, μάλιστα, έδωσε δυο μηδενικές προσφορές». Παράλληλα, ο νομικός σύμβουλος του Alpha έκανε γνωστό πως αύριο, Παρασκευή, θα γίνει και καταγγελία στην Ε.Ε., για παράβαση γενικών αρχών των διαγωνισμών.

Θυμίζουμε πως, ��ίγη ώρα νωρίτερα, ο κ. Λαζαράτος βρέθηκε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης σχετικά με το αίτημα του Alpha να πάρει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας κατά τις 66 ώρες της διαδικασίας. Στο μεταξύ, η Εισαγγελέας, μετά από αίτημα του ελληνικού Δημοσίου, ανακάλεσε την απόφασή της και «πάγωσε» τη χορήγηση αντιγράφων μέχρι να αποφανθεί η Αρχή για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Έτσι, οι αιτούντες δεν μπορούν να πάρουν αντίγραφα των κασετών, αλλά μπορούν, παρουσία των αρμοδίων της Γενική Γραμματείας, να δουν το υλικό, σε προβολή που θα αποφασιστεί από τη Γραμματεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παγώνει» η παράδοση των κασετών της δημοπρασίας στον Alpha - Κάνει μήνυση στον Σαββίδη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top