Η νυχτερινή έξοδος του ΣΚΑΪ περιμένοντας το αποτέλεσμα για τις τηλεοπτικές άδειες-ΦΩΤΟ

Όλα τα «βαριά» ονόματα του σταθμού έδωσαν το "παρών"

Η νυχτερινή έξοδος του ΣΚΑΪ περιμένοντας το αποτέλεσμα για τις τηλεοπτικές άδειες-ΦΩΤΟ

Έξω το έριξαν το βράδυ της Τετάρτης τα κορυφαία στελέχη του ΣΚΑΙ μαζί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να ξεπεράσουν την πολύωρη αναμονή και την αγωνία για το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη το πρωί και είναι ακόμα σε εξέλιξη!

skai-exodos-7.jpg
Με μια σειρά αναρτήσεων στον επίσημο λογαριασμό του σταθμού στο Twitter τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου έδειξαν ότι περιμένουν τον εκπρόσωπό τους στη διαδικασία, Κώστα Κιμπουρόπουλο, να βγει από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

skai-exodos-2.jpg

Όπως βλέπετε και στις φωτο, στη βραδινή έξοδο το «παρών» έδωσαν όλα τα «βαριά» ονόματα. Μαζί με τον Γιάννη Αλαφούζο ήταν οι Σταμάτης Μαλέλης, Σία Κοσιώνη, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Εύα Αντωνοπούλου, Στράτος Μπαλής, Παντελής Καψής, Μάιρα Μπάρμπα, Βασίλης Μπεσκένης, Νίκος Φιλιππίδης, Σωτήρης Σταθόπουλος κ.α.

skai-exodos-5.jpg
«Ακόμα περιμένουμε» είναι ο τίτλος της μιας λεζάντας.

Βέβαια, το... επικό tweet ήταν εκείνο του Αλαφούζου ο οποίος έγραψε στο λογαριασμό του: “Περιμένοντας τους απαγωγεί�� …”, σημείωσε με νόημα ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ.

Όπως βλέπετε και στις φωτο, τα στελέχη του ΣΚΑΙ ποζάρουν χαμογελαστά, πίνοντας το ποτό τους και τρώγοντας πίτσα, και δείχνουν να μην πτοούνται!

skai-exodos-4.jpg

skai-exodos-1.jpg

skai-exodos-8.jpg

skai-exodos-6.jpg

skai-exodos-3.jpg







Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top