Ξεκαθαρίζει ο Μπράντλεϊ από το X Factor: Δεν θα πουλούσε την προσωπική του ζωή για να συζητηθεί

ΔΕΙΤΕ τι ανέφερε σε συνέντευξή του

Ξεκαθαρίζει ο Μπράντλεϊ από το X Factor: Δεν θα πουλούσε την προσωπική του ζωή για να συζητηθεί

Πολύς ντόρος είχε γίνει, όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, με τις γυμνές φωτο του Μπράντλεϊ από το Χ Factor μέσων των οποίων, ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, αφού σε κάποιες από αυτές υπάρχει το hashtag #gay.

300616094216_6394.jpg
O τραγουδιστής των Stereo Soul, του συγκροτήματος από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη στο X Factor, σε συνέντευξη που έδωσε στο «People» ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν θα πουλούσε την προσωπική του για να συζητηθεί.

Ερωτηθείς αν νιώθει ότι αλλάζει τον τόπο που συμπεριφέρονται οι ποπ σταρ στην Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα με αυτό, αλλά όταν βάζεις ανθρώπους συνεχώς σε διαφορετικές κατηγορίες, δημιουργείς μεγαλύτερο διαχωρισμό. Δεν θα ρωτούσες κάποιον αν ήταν straight. Δεν χρειάζεται να συζητάς τα πάντα από την προσωπική σου ζωή»

300616094217_7299.jpg
«Εγώ ασχολούμαι με μένα και τη μουσική μας. Είμαστε αυτοί που είμαστε και, όπως σου είπα, δεν θέλω να κατηγοριοποιώ ανθρώπους, γιατί δημιουργεί περισσότερο διαχωρισμό. Πιστεύω ότι είναι πιο σημαντική στάση να ζούμε τη ζωή μας χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες σε αυτήν. Πουθενά στο σόου δεν «εκμεταλλευτήκαμε» κάποιο στοιχείο της προσωπικής μας ζωής. Πιστεύω ότι η πραγματική ισότητα έρχεται όταν δεν χρειάζεται να μιλάς για τις σεξουαλικές σου επιλογές�� πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top