«Bahar»: Η Εφσούν λεκιάζει με βύσσινα το νυφικό της Μπαχάρ

Μη χάσετε σήμερα το διπλό επεισόδιο

«Bahar»: Η Εφσούν λεκιάζει με βύσσινα το νυφικό της Μπαχάρ

​Πλήθος συναισθημάτων θα σας προκαλέσει το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Bahar» που θα προβληθεί σήμερα στις 16:45.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

Η Εφσούν βρίσκει το νυφικό στην πόρτα του σπιτιού της Μπαχάρ, που το έστειλε ο Ατές για έκπληξη. Το φοράει και το λεκιάζει επίτηδες με τα βύσσινα που τρώει. Ο γάμος γίνεται τελικά, ερήμην των γονέων της Μπαχάρ και φυσικά της Εφσούν, στην οποία όμως το μαρτυρά η Σετσίλ, όπου κι η Εφσούν λέει στη Νουράν ότι κοιμήθηκε με τον Ατές και τρώει ένα χαστούκι. Ο γάμος όμως δεν ολοκληρώνεται, διότι μπαίνει μέσα η Εφσούν που χειροκροτεί και λέει στη Μπαχάρ, "Αυτός κι εγώ κάναμε έρωτα στο κρεβάτι του"! Η Μπαχάρ, σταματάει τον γάμο και γυρίζει σπίτι της με συγκοινωνία και όλη την οικογένειά της! Μαζί και την Εφσούν!

Η μεγάλη αλλά δυσάρεστη έκπληξη στο γάμο της Μπαχάρ και του Ατές, ήταν η Εφσούν και η σοκαριστική αποκάλυψη, που έκανε για τη σχέση της με τον Ατές και την ερωτική νύχτα, που πέρασαν μαζί. Ο Μεχμέτ-Εμίρ συναντά τη Χασρέτ, τη γυναίκα, που του χάρισε μια κόρη και που τόσα χρόνια νόμιζε νεκρή. Η Χασρέτ είναι συγκινημένη καθώς γνωρίζει την Εφσούν ως κόρη της, την κόρη, που της στέρησαν. Η Μπαχάρ και ο Ατές είναι συντετριμμένοι από τα γεγονότα, που αποκαλύφθηκαν τη μέρα, που θα έπρεπε να ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής τους. Η Σακινέ, που έχει χάσει το σπίτι της στη φωτιά που ξέσπασε, δεν μπορεί άλλο να κουβαλάει μέσα της το μεγάλο μυστικό, που γνωρίζει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top