Ο Σάκης Τανιμανίδης του «World Party» ερωτεύτηκε την «Ελενίτσα» της διαφήμισης!

Την λένε Χριστίνα Μπόμπα και είναι καλλονή-Η πρώτη τους φώτο στο Instagram

​Full ερωτευμένος και δεν το κρύβει είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σύστησε στους χιλιάδες followers του την γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Untitled.jpg
Ποια είναι η καλλονή που έχει κάνει τον παρουσιαστή του «World Party» να βλέπει… καρδούλες; Την λένε Χριστίνα Μπόμπα, και αν σπάτε το κεφάλι σας για να δείτε ποια σας θυμίζει, να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για την γνωστή τηλεοπτική «Ελενίτσα» του «Θανάση» που πριν από περίπου δυο χρόνια είχε κάνει αίσθηση, πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

μπομπα .jpg
Όπως βλ��πετε και στην φώτο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το ζευγάρι ποζάρει στο φακό όλο χαμόγελα, με τον παρουσιαστή του «World Party» να συνοδεύει την φώτο με το σχόλιο:

«Όταν σε "χτυπήσει"...θα το καταλάβεις από το χαμόγελο! #itsaHit#justSmile #summerloving #feelinglucky#yoloGirl».

050214174505_5273.jpg
Όσο για το τι κάνει στη ζωή της η Χριστίνα Μπόμπα; Είναι 28 ετών, κατάγεται από την Λαμία, και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο του θεάματος.

050214174502_2933.jpg
Έχει σπουδάσει στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ενώ έκανε και το διδακτορικό της στο ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα.
050214174500_0578.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «Eλενίτσα» είναι… Μπόμπα! ΜΑΘΕΤΕ ποια είναι η κούκλα που έχει τρελάνει τον «Θανάση»!-Η Χριστίνα από τη Λαμία, που έκανε αίσθηση στη διαφήμιση, με την ομορφιά της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top