Γνωστός ηθοποιός που διαγνώσθηκε με Aids κάνει τη ζωή του ριάλιτι

Έκανε σεξ με πόρνες και τρανσέξουαλ

Γνωστός ηθοποιός που διαγνώσθηκε με Aids κάνει τη ζωή του ριάλιτι

​«Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς είναι να ζεις με τον ιό του Aids. Mόνο αυτοί που το ζουν μπορούν να το καταλάβουν». Αυτό σκέφτηκε και ο Τσάρλι Σιν που έχει διαγνωστεί θετικός στον ιό και αποφάσισε να παρουσιάσει τη ζωή του μέσα από ριάλιτι. Ο 50χρονος ηθοποιός, θέλει να πάρει τους θεατές μαζί του σε αυτό το ταξίδι , δείχνοντας το πώς ζει με την ασθένεια.

Ο Τσάρλι Σιν , ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς ''Two and a half men'', με 1,25 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με παραγωγούς για την δημιουργία του ριάλιτι καθώς επιθυμεί πραγματικά να παρουσιάσει τη ζωή του στον κόσμο.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, είναι πρόθυμος να αφήσει τις κάμερες να καταγράφουν την καθημερινότητα και την πορεία της υγείας του.

Τον περασμένο Νοέμβριο , και αφού οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πολυτάραχη ζωή του είχαν φουντώσει, ό άτακτος Τσάρλι παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή πως είναι φορέας του HIV και δίνει μάχη 4 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα ξόδεψε 6,6 εκ. δολάρια προσπαθώντας να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο με πόρνες και τρανσέξουαλ.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top