Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για δικαστική διαμάχη με Λιάγκα-Σταμάτη- Οι τελευταίες εξελίξεις!

"Το τελευταίο συμβάν ήταν το κερασάκι στην τούρτα"

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για δικαστική διαμάχη με Λιάγκα-Σταμάτη- Οι τελευταίες εξελίξεις!

Για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη μίλησε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Life and Style», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η δικαστική τους διαμάχη «έχει παγώσει».

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η παρουσιάστρια έχει καταθέσει αγωγή εναντίον τους ζητώντας χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερο η ίδια συναντήθηκε με τον παρουσιαστή του Ant1 και την Φαίη Σκορδά προκειμένου να μιλήσουν για το εν λόγω θέμα.

Ερωτηθείσα λοιπόν αν αυτή η συνάντηση βοήθησε στο να αμβλυνθούν οι διαφορές τους η Κωνσταντίνα απάντησε: «Τελικά, δεν ξέρω αν βοήθησε ή όχι, γιατί όταν δύο άνθρωποι πιστεύουν κάτι διαφορετικό από εσένα, θα εξακολουθήσουν να το πιστεύουν ότι και να πεις. Εγώ πάντα προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του άλλου και να δω γιατί κάνει κάτι, προσπαθώ να το δικαιολογήσω. Στο συγκεκριμένο, όμως, συμβάν δεν μπόρεσα να βρω δικαιολογίες».

Όσο για το αν αυτή η μηνυτήρια αγωγή βοήθησε να κοπάσει γενικότερα ο σχολιασμός προς το πρόσωπό της; «Κοίτα, ότι έκανα έγινε για να μπει μια τελεία γιατί ήμουν ένα πρόσωπο που η συγκεκριμένη εκπομπή ασχολούνταν μαζί μου σε καθημερινή βάση. Το τελευταίο συμβάν ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ήταν η αφορμή όχι η αιτία. Και το κίνητρο μου δεν ήταν οικονομικό. Ήθελα να σταματήσει όλο αυτό και επειδή δεν είχα άλλο τρόπο, βρήκα αυτόν. Θα προτιμούσα να μην είχε χρειαστεί να φτάσω στα άκρα, να μην μπω σε αυτή τη δ��αδικασία. Είναι σαν τρακάρισμα. Αν τρακάρεις πρέπει να δεις τι θα κάνεις. Αλλά καλό είναι να μην τρακάρεις. Θα σου πω, λοιπόν, πως δεν μου αρέσει αυτό που συνέβη, θα ήθελα να το έχω αποφύγει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top