Μία επίλεκτη ομάδα των ειδικών δυνάμεων «προσγειώνεται» απόψε στο Star!

«Οι Επικίνδυνοι», στις 21:00

Μία επίλεκτη ομάδα των ειδικών δυνάμεων «προσγειώνεται» απόψε στο Star!

​Την καταιγιστική περιπέτεια «Οι Επικίνδυνοι», με τους Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν, Ίντρις Έλμπα, Ζόε Σαλντάνα, Κρις Έβανς, Τζέισον Πάτρικ και Κολόμπους Σορτ, προβάλλει απόψε, στις 21:00, το Star!

Ο Σιλβέιν Ουάιτ σκηνοθετεί μία επίλεκτη ομάδα των αμερικάνικων ειδικών δυνάμεων, που προσγειώνεται στη βολιβιανή ζούγκλα για μία απλή, από όσο ξέρουν, αποστολή εξολόθρευσης ενός αντάρτικου στρατοπέδου.

Αυτό που τους περιμένει, όμως, είναι μία διπλή προδοσία! Σύντομα, η ομάδα διαπιστώνει πως, ούτε αντάρτικο στρατόπεδο υπάρχει, ούτε πρόκειται να έρθει κάποιος να τους πάρει από το αφιλόξενο αυτό μέρος. Καθώς ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από το σχέδιο εξόντωσής τους και ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι τους έχουν ξεγράψει και τους θεωρούν νεκρούς, αυτοί βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της εκδίκησης και το σίγουρο είναι πως εκείνοι θα γελάσουν τελευταίοι.

Η ταινία βασίστηκε στην επανέκδοση της σειράς κόμικ «The Losers», του 2003, στην οποία ο Άντι Ντιγκλ «μεταμόρφωσε» τους στρατιώτες του Β’ παγκοσμίου πολέμου που υπήρχαν στην αρχική σειρά, σε σκληροτράχηλους πράκτορες της C.I.A. και των ειδικών δυνάμεων.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top