Τρελό γέλιο: Παρουσιάστρια κυνηγούσε... πόκεμον στον αέρα της εκπομπής!

Κολλημένη με το... «Pokemon Go»

Φρενίτιδα με τη νέα τρέλα, το «Pokemon Go», το app το οποίο, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, κάνει θραύση, έχει πάθει μια… παρουσιάστρια!

Ο λόγος για την δημοσιογράφο στη Φλόριντα Allison Kropff, η οποία έχει φάει, όπως φαίνεται, τρελό κόλλημα που δεν… βλέπει μπροστά της!

Την ώρα που ο μετερεωλόγος Βobby Deskins μετέδιδε την πρόγνωση του καιρού η παρουσιάστρια πέρασε από μπροστά του on air με το κινητό της, προκαλώντας γέλια στον συνεργάτη της. Eκείνη βέβαια, δεν πήρε χαμπάρι!

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, πρόκειται για ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας (AR, όπως ονομάζεται) για smartphones, το οποίο επιτρέπει στον παίκτη να κυνηγά και να εκπαιδεύει τα Pokemon σαν να βρίσκονται όντως μπροστά του. Με τη βοήθεια του GPS του κινητού και του Google Maps, το app δημιουργεί ένα πραγματικό ταμπλό παιχνιδιού, με βάση το μέρος όπου βρίσκεται ο χρήστης! Όσο ο χρήστης κινείται, όπου κι αν πηγαίνει, το σκηνικό του παιχνιδιού αλλάζει και εκείνος… ψάχνει να βρει τα Pokemon και να τα πιάσει, ακολουθώντας τα στοιχεία που του δίνονται!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρες κι εσύ τον Πίκατσου, μπορείς! Τι είναι το Pokemon Go που κάνει θραύση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top