Κηδεύτηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγαδούκας – Κατέρρευσε η κόρη του!

Σε κλίμα οδύνης, στην ιδαίτερη πατρίδα του, την Ζάκυνθο, η κηδεία

Κηδεύτηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Μεγαδούκας – Κατέρρευσε η κόρη του!

​Με μάτια δακρυσμένα αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Νίκο Μεγαδούκα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ζάκυνθο, το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δημοσιογράφος «έφυγε» σε ηλικία 58 ετών, προδομένος από την καρδιά του, την Κυριακή που μας πέρασε.

16843832 (800x532).jpg

Το τελευταίο «αντίο» είπαν η σύντροφός του, Αννέτα Καββαδία, η κόρη του Λουκία, που «λύγισε» κατεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, η αδερφή του Μαίρη, συγγενείς και φίλοι, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Σταύρος Κοντονής, καθώς και δημοσιογράφοι, που ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Ζάκυνθο.

16843828 (800x532).jpg
(Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη η κόρη του δημοσιογράφου)

«Δεν χρειαζόταν να φύγεις για να έρθει ο έπαινος, η αναγνώριση .Τα είχες όλα αυτά εν ζωή Μεγαδούκα .Έφυγες όμως την ώρα που όλοι σε χρειαζόμασταν. Καλό σου ταξίδι, ακριβέ μου φίλε!», είπε, μεταξύ άλλων, στον επικήδειο που εκφώνησε ο πρόεδρος του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Μιχάλης Ψύλος.

16843823 (800x532).jpg

Μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας, στον ιερό ναό του Αγίου Λαζάρου, η σορός του Νίκου Μεγαδού��α οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στο Α' Νεκροταφείο Ζακύνθου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top