Η διπλή ζωή ενός αδίστακτου δολοφόνου απόψε στο Star: «The Iceman»!

Μη χάσετε τη συγκλονιστική περιπέτεια, στις 22:00

Η διπλή ζωή ενός αδίστακτου δολοφόνου απόψε στο Star: «The Iceman»!

​Την ταινία «The Iceman», βασισμένη στην πραγματική ιστορία ενός από τους πιο γνωστούς εκτελεστής της μαφίας, του Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι, μεταδίδει απόψε, στις 22:00, το Star!

Επί περίπου 30 χρόνια, ο πολωνικής καταγωγής Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι ζούσε μια διπλή ζωή: ήταν ένας τρυφερός συζύγος και αφοσιωμένος πατέρας και, ταυτόχρονα, ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος.

Μετά τη σύλληψή του, ο Κουκλίνσκι ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει πάνω από 250 άτομα από το 1954 έως και το 1985, πολλά από τα οποία για λογαριασμό της ιταλοαμερικανικής μαφίας! Μάλιστα, έναντι μιας πρόσθετης αμοιβής, ο Κουκλίνσκι μπορούσε να κάνει τα θύματά του να υποφέρουν πραγματικά. Εκτελούσε τα συμβόλαια θανάτου με ανατριχιαστική ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα, δίχως ποτέ να απογοητεύει τους πελάτες του.

Υπήρξε ο κορυφαίος εκτελεστής της μαφίας στην αμερικανική ιστορία, την ίδια ώρα που φιλοξενούσε τους γείτονές του σε χαρούμενες οικογενειακές συγκεντρώσεις στα προάστια του Νιου Τζέρσι…

Με τον υποψήφιο για Όσκαρ Μάικλ Σάνον (Revolutionary Road) στο ρόλο του ψυχρού εκτελεστή και την επίσης υποψήφια για Όσκαρ Γουινόνα Ράιντερ (Μικρές Κυρίες, The Age of Innocence, Dracula) στο ρόλο της συζύγου του, το «Ιceman», σε σκηνοθεσία Άριελ Βρόμεν και βασισμένο στο βιβλίο του Άντονι Μπρούνο, θα σας καθηλώσει!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top