Άδωνις-Μανωλίδου μαζί στην απογευματινή ζώνη – Αναλυτικό ρεπορτάζ-ΒΙΝΤΕΟ

Τ�� έκαναν όπως η Σκορδά και ο Λιάγκας και τους βγήκε μια χαρά!

Άδωνις-Μανωλίδου μαζί στην απογευματινή ζώνη – Αναλυτικό ρεπορτάζ-ΒΙΝΤΕΟ

Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του «Kontra» το απόγευμα της Δευτέρας! Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση είδαν το ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδου μαζί στην εκπομπή «Ελλήνων Έγερσις». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συγγραφέας και παρουσιαστής και η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια που ως γνωστόν είναι ζευγάρι στην ζωή, είπαν να δουν αν "δένει" το γλυκό και στην tv!

Και οι δυο τους ήταν ανανεωμένοι, αδυνατισμένοι, μαυρισμένοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η κυρία Μανωλίδου, την οποία είχαμε καιρό να δούμε στην τηλεόραση!

Στόχος όπως είπε, η παρουσιάστρια ήταν να ψυχαγωγηθεί και να διασκεδάσει το κοινό!

Μπορεί η γνωστή μουσικός να πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή του γαλάζιου βουλευτή, ωστόσο το όλο θέμα έμοιαζε σαν «πρόβα» για ένα concept που θα μπορούσε με επιτυχία να υποστηρίξει το ζευγάρι.

Χαλαροί, άνετοι και ευδιάθετοι μίλησαν για μουσική, για τα... «οικονομικά» cds της μαέστρου, αλλά και για τον διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης στον οποίο διακρίθηκε η κυρία Μανωλίδου, η οποία κατάφερε να κάνει τον Άδωνι Γεωργιάδη να μην μπορεί να αρθρώσει κουβέντα και να την παρακολουθεί μαγεμένος!

Αφού ξεπούλησαν όλα τα πακέτα που είχαν στην διάθεση τους για τους τηλεθεατές, ανανέωσαν το ραντεβού τους!

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top