Ο νικητής του «Your Face Sounds Familiar» αποκαλύπτει γιατί μπήκε στο σόου!

Πώς σχολιάζει την πρωτιά του ο Γιάννης Κρητικός

Ο νικητής του «Your Face Sounds Familiar» αποκαλύπτει γιατί μπήκε στο σόου!

​Το λόγο για τον οποίο είπε «ναι» στην πρόταση να πάρει μέρος στο «Your Face Sounds Familiar» αποκαλύπτει ο νικητής του, Γιάννης Κρητικός, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του… «καμικάζι» του σόου!

«Είναι πρωτόγνωρο για μένα όλο αυτό και με έχει αποσυντονίσει κάπως. Δεν το περίμενα καθόλου! Τα τηλέφωνά μου δεν σταματούν να χτυπούν. Από την άλλη, όμως, ήθελα τη νίκη! Αλλά, ναι, δεν την πίστευα», αναφέρει, στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου, ο Γιάννης.

Όπως εξηγεί, δεν περίμενε να πάρει την πρωτιά καθώς ήταν το απόλυτο outsider και σε κανένα από τα 11 live δεν στέφθηκε νικητής.

«Όταν με πήραν για να κάνουμε το ραντεβού στην αρχή με τον ΑΝΤ1, ναι, ήθελα τη νίκη, κάπου μέσα μου την πίστευα κιόλας. Αλλά όταν μπήκα στο παιχνίδι και είδα με ποιους έχω να κάνω, κάπως μου κόπηκαν τα φτερά. Συνέχισα να πιστεύω σε μένα, όμως είδα ότι υπήρχαν πολύ δυνατοί συμπαίκτες. Ήμουν καμικάζι! Μπήκα και είπα “ό,τι κάνεις τώρα, Γιάννη!”. Ήθελα να με μάθει ο κόσμος και, παράλληλα, να εκτιμήσει αυτό που κάνω. Νομίζω το πέτυχα», συνεχίζει, ενώ παραδέχεται πως η Ξανθή Περράκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Έρος Ραματσότι και o Νίκος Ξυλούρης ήταν οι πιο δύσκολες μιμήσεις που έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΣ είναι ο νικητής του «Your Face Sounds Familiar»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top