Η Νατάσα Θεοδωρίδου καρφώνει τα talent shows:Όλοι έχουμε αρχές από το σπίτι ��ας,μη τις ξεχνάμε

«Δεν θα έπαιζα το παιχνίδι κανενός καναλιού, σιγά μην άφηνα να μου λένε τι θα πω» ξεσπάθωσε η Νατάσα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου καρφώνει τα talent shows:Όλοι έχουμε αρχές από το σπίτι μας,μη τις ξεχνάμε

​Κάθε άλλο παρά με καλό μάτι βλέπει τα μουσικά talent shows η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

«Όχι λέμε δεν μου έχει γίνει πρόταση να πάω σε ριάλιτι. Δεν θα μπορούσα να τσακώνομαι δημόσια. Το ό, τι κάτι γίνεται δημοσίως δε σημαίνει πως είναι και σωστό και πρέπει να το δεχόμαστε. Κάποιος μπορεί να τρώει τα μαλλιά του στην τηλεόραση και εμείς να τον παρακολουθούμε εκείνη την ώρα επειδή δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε. Δεν σημαίνει πως αυτό είναι το σωστό γιατί όλοι μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι και μάθαμε και κάποιους τρόπους μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε» είπε όλο νόημα η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε!

«Πες λοιπόν πως πας σ’ αυτά τα παιχνίδια για να βοηθήσεις τους τραγουδιστές με τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Πες λοιπόν πως αυτός που τραγουδάει δεν είναι καλός. Τι να του πεις λοιπόν του παιδιού; Γιατί να είσαι εσύ αυτός που θα του κόψει τα φτερά; Ακόμα και αν είναι καλός αυτός που τραγουδάει τι μπορείς να του πεις αν δεν μπορείς να τον υποστηρίξεις; Δεν βοηθάει καθόλου και δεν θα έπαιζα το παιχνίδι κανενός καναλιού. Να μου λέει δηλαδή εμένα ο καθένας στο αυτί μου τι θα λέω. Θα βγάλω το ακουστικό θα φύγω και μετά θα εκτεθώ δημόσια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top