Έκπληξη! Τα βραβεία MAD ακολούθησαν τον Σάκη Ρουβά στο «X Factor»!

H αντίδραση και τα συγκινητικά λόγια του τραγουδιστή

Έκπληξη! Τα βραβεία MAD ακολούθησαν τον Σάκη Ρουβά στο «X Factor»!

Μπορεί λίγη ώρα πριν αρχίσει το «X Factor», το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Ρουβάς να έδινε το σύνθημα για να αρχίσει η τελετή απονομής των βραβείων MAD, ωστόσο, τα δύο έπαθλα που πήρε… εμφανίστηκαν ξαφνικά στο πλατό του talent show!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες βραβεύσεις στο θεσμό των MAD VMA, άνοιξε τη γιορτή της ελληνικής μουσικής, στο γήπεδο tae kwon do, στο Φάληρο, ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία, «Όλα». Στη συνέχεια αποχώρησε για να πάει στο κλειστό του Γαλατσίου και να παρουσιάσει το «Χ Factor», οπότε δεν ήταν «παρών» όταν ανακοινώθηκε ότι κέρδισε τα βραβεία Best Male Modern και Best Pop Video.

Ωστόσο, τα βραβεία… ακολούθησαν τον τραγουδιστή στο πλατό του talent show, καθώς, μόλις ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες εμφανίστηκαν με τα τρόπαια στα χέρια και βράβευσαν τον Σάκη!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ!», είπε, συγκινημένος, ο τραγουδιστής και συνέχισε: «θέλω να ευχηθώ στα παιδιά του “Χ Factor” να πάρουν πάρα πολλά βραβεία στη ζωή τους και την καριέρα τους, να αποκτήσουν και να ζήσουν το πιο σπουδαίο πράγμα απ’ όλα: τη δύναμη και την αγάπη του κόσμου, που εγώ τα εισπράττω εδώ και 25 χρόνια! Η αγάπη του κόσμου είναι η πιο μεγάλη δύναμη που θα έχετε, εμένα αυτή η αγάπη μου έχει κάνει τη ζωή μου πιο όμορφη! Θέλω να πω σε όλα τα νέα παιδιά να μην σταματούν να ονειρεύονται και να διεκδικούν τα όνειρά τους!».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Ρίγησε το στάδιο! Η βράβευση του Παντελίδη στα μουσικά βραβεία MAD

Δείτε ΦΩΤΟ από τις live εμφανίσεις στα βραβεία MAD!

ΞΕΦΥΓΕ παίκτρια του «Χ Factor»: Έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top