Πόσα χρήματα ζητά με εξώδικό της από το «Ε» η Ρούλα Κορομηλά

«Η ποιοτική τηλεόραση θέλει και ποιοτικούς ανθρώπους»

Πόσα χρήματα ζητά με εξώδικό της από το «Ε» η Ρούλα Κορομηλά

​Εκτός από το δελτίο Τύπου που συνέταξε με τον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό (στο οποίο εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης της από το «Ε»), η Ρούλα Κορομηλά απέστειλε και εξώδικο στο κανάλι, ζητώντας το ποσό των 45.000 ευρώ για εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις.

Στο εξώδικό της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Υφίστανται εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις σας σε βάρος μας δυνάμει δύο εκδοθέντων και ληξιπρόθεσμων και ήδη απαιτητών τιμολογίων… Συνολικά μας οφέιλετε δυνάμει των ανωτέρω τιμολογίων το συνολικό ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 42.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ποσό το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχετε καταβάλει, εμμένοντας στην αντισυμβατική συμπεριφορά σας και διαπράττοντας καθημερινώς πλήρη παραβίαση των μεταξύ μας συμπεφωνημένων. Επιπλέον οφείλετε και τις αμοιβές όλων των συντελεστών και συνεργατών της εκπομπής».

«ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΚΡΑΘΗΚΑ»

Μιλώντας στη «Real Life» και στον Βασίλη Μπουζιώτη, η παρουσιάστρια εξήγησε πώς νιώθει μετά το ξαφνικό τηλεοπτικό διαζύγιο:

«Δεν πληγώθηκα και δεν πικράθηκα… Πήρα ένα καλό μάθημα από όλη αυτή την ιστορία. Η ποιοτική τηλεόραση θέλει και ποιοτικούς ανθρώπους… Μετά από τόσα χρόνια, οφείλουμε να επιλέγουμε σωστότερα τους συνεργάτες μας. Όπως οφείλουμε και να παλεύουμε για το δίκιο μας όταν δεν μας φέρονται σωστά. Πάλεψα πολύ στη ζωή μου και συνεχίζω να παλεύω. Δεν καταθέτω εύκολα τα όπλα! Έμαθα να λέω πάντα την αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗ��:

Η απάντηση του Φουρθιώτη για το τηλεοπτικό διαζύγιο με την Κορομηλά

Η Κορομηλά εξηγεί γιατί έφυγε από το Epsilon – Η μοιραία συνάντηση με τον Φουρθιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top