Τσιμτσιλή για Κορομηλά: Είναι στενάχωρο και άκομψο!

Πώς σχολίασε την ανακοίνωση - απάντηση για το διαζύγιο από το E

Τσιμτσιλή για Κορομηλά: Είναι στενάχωρο και άκομψο!

Το ότι θεωρεί στενάχωρο και άκομψο να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι άσχημες στιγμές μιας συνεργασίας επεσήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ρούλας Κορομηλά για τη λήξη της συνεργασίας της με το Epsilon.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, με μία μακροσκελή ανακοίνωση, η παρουσιάστρια αναφέρει πως ο σταθμός δεν πλήρωνε τους συνεργάτες της και έχει οικονομικές εκκρεμότητες και με την ίδια, ενώ το τέλος επήλθε όταν προσπάθησαν να της επιβάλλουν, «με ύφος επιτακτικό και απειλητικό», τον Μένιο Φουρθιώτη ως συμπαρουσιαστή.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν τελειώνει μία συνεργασία και δεν λήγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί εκκρεμεί μια εκπομπή, είναι στενάχωρο να βλέπεις να αποκαλύπτονται κακές στιγμές και σκοτεινά σημεία της όλης συνεργασίας. Θα μου πεις “δεν έχει δικαίωμα ένας επαγγελματίας να πει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε;”. Επειδή το νόμισμα έχει δύο όψεις, είναι λίγο άκομψο να βρίσκεσαι εσύ αντιμέτωπος, ξαφνικά, με όλες αυτές τις λεπτομέρειες», ανέφερε η οικοδέσποινα του «Happy Day».

Το πάνελ της εκπομπής στάθηκε ιδιαίτερα στο σημείο της συνάντησης της Ρούλας με τη διοίκηση του καναλιού και τον Μένιο, επισημαίνοντας πως η συμπαρουσίαση δεν ήταν όρος του συμβολαίου της, ενώ συζήτησαν το ενδεχόμενο να υπάρξει και δικαστική εξέλιξη στο θέμα.

«Η Ρούλα είναι μια σοβαρή επαγγελματίας. Αλλά εμένα με στεναχωρεί που η γεύση που μου μένει από το comeback της είναι αυτό το άδοξο τέλος. Γι’ αυτό και λέω ότι, ίσως, κάποιες σκοτεινές λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται με το “νι” και με το “σίγμα” και από τις δύο πλευρές», συνέχισε η Σταματίνα, εκτιμώντας πως ο Μένιος Φουρθιώτης θα απαντήσει

Δείτε στο βίντεο πώς σχολίασε το «Happy Day» την ανακοίνωση της Ρούλας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top