«Πιπεράτο»: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιγράφει τον… αυνανισμό του!

Πότε το έκανε πρώτη φορά και γιατί ρώτησε την μάνα του

«Πιπεράτο»: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιγράφει τον… αυνανισμό του!

​Για τον τρόπο με τον οποίο έβρεχε το κρεβάτι του μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ δεν δίστασε να περιγράψει με το «νι» και με το «σίγμα» τον… αυνανισμό του!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ», ο παρουσιαστής παραδέχθηκε πως μέχρι την ηλικία των 10 ετών κατουρούσε στο κρεβάτι του και, μάλιστα, για το λόγο αυτό δεν πήγε ποτέ σε κατασκήνωση, αν και το ήθελε πολύ.

Αφορμή βρήκε ο Πέτρος Κωστόπουλος και ρώτησε τον Δημήτρη για το πότε… άλλαξαν τα υγρά που έβγαζε. «Αργά ήταν η πρώτη μου φορά, στην Τρίτη Γυμνασίου, με την “Εμμανουέλα”. Την έδειχνε στο New Channel, ήταν αργά το βράδυ και είχε περάσει η Μεγάλη Εβδομάδα και ήμουν σε κατάσταση αμόκ. Ήταν στην τελευταία σκηνή που είναι ο ένας πάνω στον άλλο και δεν είχα κάνει τίποτα. Κι ούτε έκανα. Απλά το ακούμπησα!», διηγήθηκε ο παρουσιαστής και, χαριτολογώντας, συνέχισε: «άργησα να τ�� κάνω πρώτη φορά γιατί δεν ήξερα τι ήτανε, αν ήταν καλό ή κακό! Και πήγα και ρώτησα την μάνα μου! Της λέω “μάνα, δεν αυνανίζομαι. Είναι κακό;” και μου λέει “όχι αγόρι μου. Έλα Xριστός και Παναγία!” και πήγε να κλείσει τις μπαλκονόπορτες!».

Τέλος, ο Δημήτρης εξομολογήθηκε ότι το πιο σύντομο σεξ που έχει κάνει ήταν 1,5 λεπτό, «μαζί με την αγκαλιά και τα προκαταρκτικά », όπως χαρακτηριστικά είπε!

Δείτε στο βίντεο την «πιπεράτη» εξομολόγηση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top