Παίκτης του «X Factor» κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς - Τι εξομολογείται!

Από το πλατό του talent show... στο χειρουργείο

Παίκτης του «X Factor» κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς - Τι εξομολογείται!

​Την πιο δύσκολη οντισιόν της ζωής του περνάει σήμερα, Τετάρτη, ο Γιώργος Στεφάνου, που γνωρίσαμε μέσα από τον τρέχοντα κύκλο του «X Factor», καθώς υποβάλλεται σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς! Λίγο πριν το χειρουργείο, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες Με Τη Ζήνα» για το πρόβλημα υγείας του και όσα ονειρεύεται.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο 26χρονος, μέλος της ομάδας της Πέγκυς Ζήνα, επρόκειτο να κάνει την επέμβαση τον Φεβρουάριο, ωστόσο, την ανέβαλε, παρά τις συστάσεις των γιατρών για το αντίθετο, προκειμένου να πάρει μέρος στο talent show, από το οποίο αποχώρησε.

«Δεν το κρύβω ότι έχω λίγο άγχος, αλλά επειδή πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στη βοήθεια του Θεού, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», είπε ο Γιώργος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Βαλεντίνη Ράντη και την εκπομπή του Star, προσθέτοντας ότι θα κάνει ανοικτό χειρουργείο, στη βαλβίδα.

Επισημαίνοντας ότι το χειρουργείο είναι δύσκολο και θα διαρκέσει από πέντε έως επτά ώρες, ο νεαρός τραγουδιστής συνέχισε: «έχω μια αγωνία να ανοίξω τα μάτια μου και να ξαναδώ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Θέλω όταν τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς, να ανοίξω τα μάτια μου και να είναι όλα καλά».

«Πήρα τα ρίσκα μου και μπήκα στο “X Factor”, αν και δεν θα έπρεπε. Μπήκα σε ένα παιχνίδι που έχει πολύ άγχος και στρες, αλλά τα κατάφερα και έφυγα με το κεφάλι ψηλά», ανέφερε ο Γιώργος, ο οποίος, πριν μπει στο χειρουργείο έβγαλε video clip για το τραγούδι του με τίτλο «Τέλος» και έστειλε μήνυμα δύναμης, λέγοντας πως «με ένα αληθινό χαμόγελο και πίστη μέσα μας και προς το Θεό, αντιμετωπίζονται όλα!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top