Η Φαίη Σκορδά απαντά αν θα είναι του χρόνου στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα!

Για πόσο καιρό έχουν ακόμα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 (VIDEO)

Η Φαίη Σκορδά απαντά αν θα είναι του χρόνου στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα!

​Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στο συμβόλαιο της με το κανάλι του Αμαρουσίου, εξήγησε πως ισχύει για ένα χρόνο ακόμα:

«Εμείς έχουμε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στον ΑΝΤ1 για το Πρωινό και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με πολλή πολλή αγάπη. Εγώ όπως ξέρετε, το έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι εκεί θα μείνω. Και να μου λένε “φύγε, φύγε”, εκεί θα μείνω!»

Όσο για τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της;

«Εντάξει ο Γιώργος κάνει κι άλλα πράγματα. Για το “Rising Star” έχω ακούσει ότι το συζητάνε. Έχω ακούσει και για το “Rising” έχω ακούσει και για το “Voice”. Αλλά ξέρω γενικότερα πως με τον Γιώργο υπάρχουν κι άλλες συνεργασίες εκτός από το Πρωινό. Από εκεί το πέρα το λέω κάθε φορά, ότι εμείς ξεκινήσαμε ξεχωριστά, κάποια στιγμή θα χωρίσουμε».

Tέλος, η Φαίη Σκορδά εξήγησε και αν παράλληλα με το «Πρωινό» έχει δεχτεί πρόταση να συμπαρουσιάζει ταυτόχρονα και κάποιο άλλο τηλεοπτικό προϊόν:

«Έχουν γίνει αρκετές φορές κάποιες συζητήσεις αλλά πια νομίζω ότι είναι άσκοπο, και νομίζω ότι κανένα κανάλι δεν θα μπει στην διαδικασία να μου ζητήσει κάτι, γιατί το έχω πει ότι δεν με αφορά να κάνω δυο πράγματα ή τρία μαζί. Εγώ αγαπώ το Πρωινό και θέλω να δίνω το 100% του εαυτού μου εκεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top