Τραγωδία για γνωστό τηλεσέφ: Απέβαλε στον πέμπτο μήνα η σύζυγός του!

«Προσπαθούμε να επουλώσουμε το τραύμα σαν οικογένεια»

Τραγωδία για γνωστό τηλεσέφ: Απέβαλε στον πέμπτο μήνα η σύζυγός του!

​Δύσκολες ώρες περνά ένας από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς σεφ, καθώς, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, η σύζυγος του απέβαλε, ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης!

«Eίχαμε ένα καταστροφικό Σαββατοκύριακο… Η Τάνα, δυστυχώς, απέβαλε το γιο μας ενώ ήταν στον πέμπτο μήνα. Προσπαθούμε να επουλώσουμε το τραύμα σαν οικογένεια», έγραψε, στη σελίδα του στο Facebook, ο Γκόρντον Ράμσεϊ.

gordon.jpg

Παράλληλα, ο σεφ -γνωστός για τα βραβευμένα εστιατόριά του, αλλά και τα ριάλιτι μαγειρικής όπως το «Master Chef» και το «Εφιάλτης Στην Κουζίνα»- ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τον κόσμο, για τη συμπαράστασή τους.

Τον ερχομό του πελαργού είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Γκόρντον Ράμσεϊ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, λέγοντας χαρακτηριστικά «έχουμε τρία κορίτσια και ένα αγόρι και… ένα ακόμα αγόρι καθ’ οδόν»!

goodonrrasey13.jpg

Ο Γκόρντον παντρεύτηκε την Τάνα, δασκάλα στο επάγγελμα, το 1996. Το πρώτο τους παιδί, η Μέγκαν, είναι 17 ετών, ενώ ακολουθούν τα 16χρονα δίδυμα Τζακ και Χόλι και η 14 ετών Ματίλντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top