«Blind Taste»: Στην κουζίνα του Δημήτρη Σκαρμούτσου επιστρέφουν τέσσερις νικητές!

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στο Star στις 16:30

Η Κρυσταλλία Τζίτζη, είναι η νικήτρια της 32ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ.

Η νέα αλλά τελευταία εβδομάδα της σεζόν για το «Blind Taste», είναι λίγο διαφορετική και πολύ ξεχωριστή.

BLIND TASTE 4.jpg
Στην κουζίνα του «Blind Taste» σήμερα στις 16:30, επιστρέφουν 4 νικητές, ο Βαλάντης, η Πένυ, ο Δημήτρης, η Ματίνα. Αυτή τη φορά επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό.

BLIND TASTE 1.jpg
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τους καλεί ξανά να μαγειρέψουν, να βαθμολογήσουν και ο νικητής να προσφέρει το έπαθλο των €1.000 σε ίδρυμα της επιλογής του.

BLIND TASTE 2.jpg

Ας θυμηθούμε τους παίκτες:

Βαλάντης Γραβάνης

Πρώτος και καλύτερος επιστρέφει στην κουζίνα του «Blind Taste» ο Βαλάντης, ο πρώτος επαγγελματίας σεφ, που πέρασε από το παιχνίδι.Μπορεί να έμεινε μόνο 2 εβ��ομάδες στο «Blind Taste» αλλά άφησε εποχή με τις αναλυτικές και στοχευμένες γευσιγνωσίες, που έκανε και φυσικά με τις πολύ αυστηρές βαθμολογίες του! Θα καταφέρει άραγε να ξανακερδίσει;

ΒΑΛΑΝΤΗΣ.jpg
• Αν βγει και πάλι νικητής, ο Βαλάντης θα προσφέρει το έπαθλο στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των Ατόμων με Αναπηρία του νομού Φθιώτιδος.

Πένυ Παναγιωτοπούλου

Η Πένυ είναι μητέρα, νοικοκυρά, οικιακή μαγείρισσα αλλά και μια από τις πιο δυνατές μαγείρισσες, που πέρασαν από την κουζίνα του «Blind Taste», μιας και έμεινε δίπλα στον Δημήτρη Σκαρμούτσο 3 ολόκληρες εβδομάδες, κερδίζοντας πολλούς επαγγελματίες. Αγαπημένος βαθμός της Πένυς ήταν το μηδέν, που χρησιμοποιούσε πολύ συχνά για τους αντιπάλους της και ανυπομονεί να το ξαναχρησιμοποιήσει!

ΠΕΝΥ.jpg
• Αν κερδίσει, η Πένυ θα προσφέρει το έπαθλο στην ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Δημήτρης Καραγιάννης

Ο Δημήτρης είναι μια ειδική περίπτωση ερασιτέχνη της κουζίνας, που αγαπάει τη μαγειρική αλλά χωρίς η μαγειρική να αγαπάει ιδιαίτερα τον ίδιο! Έχει λίγες γνώσεις, μικρή εμπειρία αλλά πάντα πολύ καλή διάθεση για να μαγειρέψει και να πειράξει τους συμπαίκτες του.

Βγήκε νικητής κερδίζοντας την Πένυ, με την οποία όμως – παρόλο που έγιναν φίλοι – έχουν ανοιχτούς, μαγειρικούς λογαριασμούς!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.jpg
• Αν βγει νικητής, ο Δημήτρης θα προσφέρει το έπαθλο στο Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων “Φάρος του Κόσμου” της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως.

Ματίνα Δημάκη

Η Ματίνα είναι επίσης μια από τις δυνατές παίκτριες της χρονιάς και κατάφερε να μείνει στην κουζίνα του Blind Taste 3 ολόκληρες εβδομάδες! Μαγειρεύει ερασιτεχνικά στο σπίτι για τον σύζυγό της αλλά η μοναδική ικανότητα να βρίσκει το πιάτο της με σχεδόν απόλυτη επιτυχία την έβγαλε νικήτρια 2 συνεχόμενες φορές! Θα καταφέρει να κερδίσει μια ακόμα φορά;

ΜΑΤΙΝΑ.jpg

• Η Ματίνα, εάν κερδίσει, θα προσφέρει το έπαθλο στα Παιδικά Χωριά SOS.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top