«Ο σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» έρχεται ΑΠΟΨΕ στο Star!

Συντονιστείτε στις 22:00

«Ο σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» έρχεται ΑΠΟΨΕ στο Star!

Aπόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star «Ο σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Τομ Χάρντι, Αν Χάθαγουεϊ, Γκάρι Όλντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Μόργκαν Φρίμαν, Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ, Μάικλ Κέιν, Μάθιου Μοντίν.

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Ξαφνικά, στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για το θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για αυτό, που ο ίδιος και ο επίτροπος Γκόρντον, ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στην Γκόθαμ Σίτι, και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στο Νόμο, που είχε εισάγει ο Ντεντ.

Όμως, όλα θα αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη, του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για την Γκόθαμ Σίτι ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα και όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top