Α' τηλεοπτική προβολή ΑΠΟΨΕ στο Star: Έρχονται «Οι Αναλώσιμοι»

Συντονιστείτε στις 22:00

Aπόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή στο Star η η περιπέτεια «Οι Αναλώσιμοι» (2014) με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Αντόνιο Μπαντέρας, Χάρισον Φορντ, Μελ Γκίμπσον, Γουέσλι Σνάιπς, Ντολφ Λούντγκρεν.

Ο Μπάρνεϊ, ο Κρίστμας και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας, έρχονται αντιμέτωποι με τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια, συνίδρυσε τους Αναλώσιμους μαζί με τον Μπάρνεϊ. Ο Κόνραντ όμως στη συνέχεια έγινε ένας αδίστακτος έμπορος όπλων και ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει ... ή έτσι νόμιζε.

Ο Κόνραντ ξέφυγε ήδη μία φορά από τα δίχτυα του θανάτου και τώρα έχει βάλει ένα και μόνο στόχο: να αποτελειώσει για πάντα τους Αναλώσιμους. Ο Μπάρνεϊ όμως έχει εντελώς διαφορετικά σχέδια. Για να αντιμετωπίσει όμως η ομάδα τον νέο κίνδυνο, θα χρειαστεί ενισχύσεις και νέο αίμα στους κόλπους της. Μια νέα εποχή ξεκινά για τους Αναλώσιμους καθώς προσλαμβάνονται άτομα, που είναι νεότερα, πιο γρήγορα, πιο ευέλικτα και βεβαίως πλήρως προσαρμοσμένα στον εξοπλισμό της προηγμένης τεχνολογίας. Σε αυτή την τα αποστολή, η κλασική παλιά σχολή συνυπάρχει με την τεχνογνωσία της υψηλής τεχνολογίας, στην πιο προσωπική μάχη των Αναλώσιμων, που έγινε ποτέ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top