Ελληνίδα δημοσιογράφος παντρεύτηκε Ισπανό πρίγκιπα και γέννησε το παιδί τους!

Στην Αθήνα ο γάμος και τα γεννητούρια

Ελληνίδα δημοσιογράφος παντρεύτηκε Ισπανό πρίγκιπα και γέννησε το παιδί τους!

Νυφούλα στο πλευρό του Ισπανού πρίγκιπα, στο δημαρχείο του Φαλήρου, ντύθηκε Ελληνίδα δημοσιογράφος, ενώ, λίγες ημέρες μετά, έφερε στον κόσμο το παιδί τους!

xalamandari2.jpg

Πρώτο θέμα είναι στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης η επισημοποίηση της σχέσης του πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο με την Νάντια Χαλαμανδάρη, οι οποίοι, όπως έχει γράψει το star.gr, είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο.

portada-acebo1-t.jpg

Μιλώντας στην εκπομπή «Με Το Καλημέρα», ο δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, επιβεβαίωσε πως τέλεσε το γάμο του ζευγαριού, στις 31 Μαΐου. «Έγινε στο γραφείο μου, με μεγάλη σεμνότητα και ταπεινότητα!», ανέφερε ο δήμαρχος.

ναντια.jpg

Πέντε ημέρες μετά τον πολιτικό γάμο, την περασμένη Κυριακή, η δημοσιογράφος -που συστήθηκε στο κοινό το 2006, όταν, μαζί με τον καλό της φίλο Γιάννη Παπαμιχαήλ, παρουσίαζε στο Star το «Αντι-δελτίο»- έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που πήρε το όνομα Νικολά!

giannisnantia.jpg
(Η Νάντια με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, με τον οποίο παρουσίαζε το «Αντι-δελτίο» στο Star)

Μάλιστα, η Νάντια είναι και εν δυνάμει... βασιλομήτωρ, καθώς ο διάδοχος του ισπανικού θρόνου, Φελίπε και σύζυγός του, Λετίσια, έχουν δυο κοριτσάκια. Αν δεν αλλάξουν οι όροι της διαδοχής, ο νεογέννητος πρίγκιπας Νικολά δεν αποκλείεται να φορέσει την κορώνα!


Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δήμαρχος για το γάμο και τα γεννητούρια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top