Η σκληρή απάντηση της Τσιμτσιλή στην ΕΣΗΕΑ για την παρέμβαση Κοντομηνά!

Ξέσπασε on air η παρουσιάστρια

Η σκληρή απάντηση της Τσιμτσιλή στην ΕΣΗΕΑ για την παρέμβαση Κοντομηνά!

«Ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να ��άνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις», ήταν η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την παρέμβαση Κοντομηνά στο «Happy Day».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πρόεδρος του Alpha βγήκε τηλεφωνικά στο «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας και μίλησε σε υψηλούς τόνους, μετά από σχόλια που ακούστηκαν στο πάνελ και είχαν ως αποτέλεσμα (ακόμα μια) αντιπαραθεση μεταξύ του Δημήτρη Παπανώτα και του Δήμου Βερύκιου.

Σε ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε την Τρίτη, η ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για «ωμή παρέμβαση» του κ. Κοντομηνά, τονίζοντας πως η ενημέρωση δεν είναι εμπόρευμα και δεν μπορεί να γίνεται από ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Όταν είσαι τρεις ώρες κάθε μέρα στον αέρα, εδώ και δυόμισι τρία χρόνια, μπορεί να έχεις και μια κακή στιγμή και όλοι ψάχνουν αφορμή στον βωμό της ανθρωποφαγίας που μας διακατέχει μια κακή σου στιγμή για να σε πετροβολήσουν», ανέφερε η Σταματίνα και, απευθυνόμενη στην ΕΣΗΕΑ, χωρίς να την κατονομάστει, κατέληξε: «αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις, ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να πάνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις. Ευχαριστώ».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς σχολίασαν Τσιμτσιλή - Βερύκιος την παρέμβαση Κοντομηνά στο «Happy Day»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top