Πώς σχολίασαν Τσιμτσιλή - Βερύκιος την παρέμβαση Κοντομηνά στο «Happy Day»!

Τι είπαν για το on air τηλεφώνημα του προέδρου του Alpha

Πώς σχολίασαν Τσιμτσιλή - Βερύκιος την παρέμβαση Κοντομηνά στο «Happy Day»!

Στην on air τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά, μετά από σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή, αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος, τονίζοντας πως το θέμα θεωρείται λήξαν, αλλά και πως δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σε μια πρωτοφανή τηλεοπτική στιγμή, ο πρόεδρος του Alpha παρενέβη το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day» και, σε έντονους τόνους, «καυτηρίασε» τα σχόλια που έγιναν κατά τη διάρκεια συζήτησης, η οποία εξελίχθηκε σε (ακόμα μία) αντιπαράθεση μεταξύ Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Παπανώτα.

«Μπορεί χθες να υπήρξε μια παρέμβαση που δεν θα σχολιάσουμε, γιατί ήταν μια αυθεντική παρέμβαση ενός ανθρώπου που κάτι ήθελε να πει. Τρία χρόνια που είμαστε εδώ, αυτός ο άνθρωπος δεν μας έχει δώσει γραμμή τι να πούμε και τι να μην πούμε, δεν μας έχει απαγορεύσει να πούμε κάτι, γι’ αυτό στην εκπομπή ακούτε πάντα όλες τις απόψεις», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: «από εκεί και πέρα, αυτός ο άνθρωπος, πέραν του αξιώματος που έχει, που είναι ο πρόεδρός μας, είναι ενεργός τηλεθεατής του “Happy Day”. Κάθε πρωί βλέπει το κομμάτι του Βερύκιου και του Λάμπρου κι αυτό το ξέρουμε, γιατί μας στέλνει μηνύματα, να μας πει μια “καλημέρα”, να μας κάνει κάποιο σχόλιο».

Παίρνοντας το λόγο, ο Δήμος Βερύκιος παρέδωσε μίνι σεμινάριο για το πώς πρέπει να γίνεται η μετάδοση των πληροφοριών και ο σχολιασμός, ενώ χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία της πρωινής μας παρέας» την παρέμβαση του προέδρου του Alpha, αλλά και το ότι «ανάβουν τα αίματα» όταν συζητούν!

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι το θέμα θεωρήθηκε αμέσως λήξαν, καθώς συνομίλησε με τον κ. Κοντομηνά στο τηλέφωνο μετά το περιστατικό και δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν για την παρέμβαση Κοντομηνά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταση στο πλατό του «Happy Day»: Εξ��ρράγη ο Βερύκιος - Παρέμβαση Κοντομηνά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top