Ένταση στο πλατό του «Happy Day»: Εξερράγη ο Βερύκιος - Παρέμβαση Κοντομηνά!

Τι συνέβη on air/Πρώτη ανάρτηση: 06/06/2016 10:49

Ένταση στο πλατό του «Happy Day»: Εξερράγη ο Βερύκιος - Παρέμβαση Κοντομηνά!

Πρωτοφανές τηλεοπτικό στιγμιότυπο έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας, καθώς την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά προκάλεσε μία συζήτηση - αντιπαράθεση στο πλατό του «Happy Day»!

Όλα άρχισαν όταν, επικαλούμενος σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Alpha, ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στην ένταξη των Φούρνων Ικαρίας στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας» γνωστού ιδιωτικού ομίλου υπηρεσιών υγείας, με τον Δημήτρη Παπανώτα να αντιδρά έντονα, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «αυτό μας κάνει περήφανους τώρα; Εξαρτάται η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού από την ελεημοσύνη ενός επιχειρηματία…».

«Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί... Άντε γειά σας!», απάντησε ο Δήμος Βερύκιος φωνάζοντας και αποχώρησε από την απευθείας σύνδεση, πετώντας τα ακουστικά!

Η Σταματίνα Τσιμ��σιλή προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ζητώντας από τον Σπύρο Λάμπρου να φέρει πίσω το συνάδελφό του και επισημαίνοντας στον πανελίστα πως η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι σημαντική και χαίρεται που επιχειρηματίες καλύπτουν την ανεπάρκεια του Κράτους.

Ακολούθως, η παρουσιάστρια «πάσαρε» διαφημίσεις και η κουβέντα συνεχίστηκε μετά το διάλλειμα, με τον Δήμο Βερύκιο να έχει επιστρέψει στη θέση του, ενώ, στο σημείο εκείνο, παρενέβη τηλεφωνικά ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που μίλησε σε υψηλούς τόνους.

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top