Μακάβρια γκάφα στο Twitter: Συγκρότημα «πέθανε» γνωστό ηθοποιό!

Αναστάτωση στα social media

Μακάβρια γκάφα στο Twitter: Συγκρότημα «πέθανε» γνωστό ηθοποιό!

Χαμό στα social media και παροξυσμό στους θαυμαστές προκάλεσε ροκ συγκρότημα, ανακοινώνοντας μέσω Twitter το… θάνατο γνωστού ηθοποιού!

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα τον θάνατο του Τζακ Μπλακ, σε ηλικία 46 ετών. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ», γράφτηκε, το απόγευμα της Κυριακής, στο Twitter των Tenacious D, της ροκ μπάντας στην οποία συμμετέχει ο ηθοποιός. Μάλιστα, σε συναυλία της μπάντας, το βράδυ της Παρασκευής, ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν…

td-3.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο, το tweet άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου και πολλά μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο μετέδωσαν την «είδηση» του θανάτου του ηθοποιού, που έγινε γνωστός από ταινίες όπως οι «High Fidelity» και «School Of Rock», αλλά και δάνεισε τη φωνή του στο «Kung Fu Panda».

ImageHandler.jpg

Λίγες ώρες αργότερα και πάλι μέσω Twitter, ο θάνατος του Τζαν Μπακ διαψεύστηκε! «Ηρεμήστε παιδιά! Μια φάρσα ήταν, κοιτάξτε υπάρχει κάμερα...», ήταν το πρώτο μήνυμα των Tenacious D, ενώ ακολούθησε και δεύτερο που έγραφε «ο θρύλος είναι ακόμα ζωντανός, όλα είναι ΟΚ παιδιά».

td-1.jpg

Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, πολλοί πιστεύουν πως πίσω από το μακάβριο tweet είναι χάκερ που «χτύπησε» το συγκρότημα.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top