Τα μαζεύει ο Μουτσινάς για το «��ρωινό ΣΟΥΚΟΥ» - «Η Μπεκατώρου με έκλαψε νωρίς»

Τι είπε για τις επίμαχες δηλώσεις του και το τηλεοπτικό του μέλλον

Τα μαζεύει ο Μουτσινάς για το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» - «Η Μπεκατώρου με έκλαψε νωρίς»

​Με… κωλοτούμπα προσπάθησε ο Νίκος Μουτσινάς να καταλαγιάσει το «θόρυβο» που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, με τις οποίες άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στον Alpha με μία εκπομπή τύπου «Δέστε Τους» και συμπαρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είπα ότι το πρωινό δεν είναι το αγαπημένο μου, είπα δεν είναι το φόρτε μου το πρωινό», ανέφερε, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Νίκος Μουτσινάς, για τις επίμαχες δηλώσεις του, προσθέτοντας πως δεν είπε ότι θα το κάνει ή δεν θα το κάνει.

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας του είπε «η Μαρία βγήκε και έκλαιγε, φάγαμε τα κόλλυβα, τον θάψαμε τον μακαρίτη», ο Νίκος απάντησε: «έκανε την πρόβα της! Της έχω πει ότι περνάω ωραία μαζί της, περνάω ωραία γενικά, αλλά δεν θέλω να κάνω καριέρα στο πρωινό».

Όσο για το τι θα κάνει τελικά του χρόνου;
«Είμαι στον ΑΝΤ1, το συμβόλαιό μου λήγει τον Αύγουστο. Αν γίνει κάτι, αν κλείσω κάτι, θα το πω», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι θα δει τις προτάσεις και θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση τις συνθήκες.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μουτσινάς-Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ σημειώσατε τέλος: «Δεν αξίζω στο Σαββατοκύριακο»

Θα κάνουν μαζί εκπομπή Μουτσινάς- Σπυροπούλου; Τι απαντά η παρουσιάστρια

Το παράπονο της Μπεκατώρου για Μουτσινά που θέλει να φύγει από το πρωινό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top