Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Λιβιεράτου στην Γκαγκάκη που του είπε αν δεν του αρέσει το σόου να φύγει

«Το μόνο ενδιαφέρον είναι να βλέπω την Κατερίνα να τρελαίνεται» αποκάλυψε

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Λιβιεράτου στην Γκαγκάκη που του είπε αν δεν του αρέσει το σόου να φύγει

​Την απά��τησή του στην Κατερίνα Γκαγκάκη, που του είπε πως αν δεν θέλει να είναι κριτής στο "Like a Star" μπορεί να αποχωρήσει, έδωσε, ο Λάμπης Λιβιεράτος!

Να σας θυμίσουμε πως οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη ύστερα από μία κριτική που έκανε ο τραγουδιστής σ’ έναν διαγωνιζόμενο και μετά έβγαλε το συμπέρασμα πως δεν υπολογίζουν την γνώμη του, απειλώντας πως θα φύγει από το talent show.

«Επειδή άκουσα την Κατερίνα να λέει πως αν δεν θέλω να πάω, να μην ξαναπάω, θέλω να της πω πως δεν ξεμπερδεύει τόσο εύκολα. Θα ξαναπάω λοιπόν! Έτσι για να μάθει. Όχι ρε φιλενάδα, θα έρθω. Δεν θα ερχόμουν αλλά επειδή είπε έτσι, θα πάω. Το μόνο ενδιαφέρον είναι να βλέπω την Κατερίνα να τρελαίνεται» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας παράλληλα και τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε εκείνο το βράδυ!

«Αυτό που με πείραξε λοιπόν ήταν πως βγήκε ένα συμπέρασμα επειδή πριν, η Σάννυ και ο Πέτρος είχαν πει αρκετά κακά λόγια σε έναν διαγωνιζόμενο και εγώ δεν συμφώνησα με αυτή την άποψη και είπα καλά. Ξαφνικά λοιπόν ακούσαμε από το blue room αλλά και από την Γκαγκάκη ότι η κριτική επιτροπή δεν είπε καλά λόγια. Εκεί λοιπόν είπα “μισό λεπτό γιατί λέτε τέτοια πράγματα;” Αν θεωρούν λοιπόν πως η κριτική επιτροπή είναι μόνο οι δυο αυτοί άνθρωποι, εγώ είμαι περιττός και δεν θα έρθω το επόμενο Σάββατο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γκαγκάκη για Λιβιεράτο: «Μου γύρισε το μάτι, αν δεν θέλει να έρθει να μην ξανάρθει»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top