Μέσα από το δελτίο ειδήσεων έγινε η ανακοίνωση των δημοσιογράφων και των τεχνικών του Mega!

Η Λίνα Δρούγκα προλόγισε το μήνυμα των συναδέλφων της- ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων έγινε η ανακοίνωση των δημοσιογράφων και των τεχνικών του Mega!

Μέσα από το ίδιο το δελτίο ειδήσεων του Mega προβλήθηκε η ανακοίνωσή των δημοσιογράφων και τεχνικών του καναλιού της Μεσογείων σύμφωνα με την οποία προχωρούν σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας, καθώς παραμένουν απλήρωτοι.

Η Λίνα Δρούγκα το μεσημέρι της Τετάρτης προλόγισε το μήνυμα των συναδέλφων της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κυρίες και κύριοι, θα παρακολουθήσουμε σε αυτό το σημείο το μήνυμα των δημοσιογράφων και των ��εχνικών του MEGA που προχωρούν σε κινητοποιήσεις, δίνοντας παράλληλα τη μάχη της ενημέρωσης, ζητώντας να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους».

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως «οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν εμπράκτως την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του Mega...

Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega αναμένουν άμεσα απαντήσεις... για τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top