ΔΕΙΤΕ τους Argo στο κόκκινο χαλί της Eurovision!

Επίσημη υποδοχή όλων των χωρών λίγο πριν τον α’ ημιτελικό

​Το επίσημο σύνθημα για να αρχίσει η φετινή Eurovision έδωσε η τελετή υποδοχής των αποστολών όλων των χωρών, στο δημαρχείο της Στοκχόλμης, μία ημέρα πριν τον α’ ημιτελικό της Τρίτης, στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα!

Οι εκπρόσωποι όλων των χωρών περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε στο Euroclub, το σημείο συνάντησης των απανταχού θαυμαστών της Eurovision, όπου φωτογραφήθηκαν και έκαναν δηλώσεις, λίγο πριν μπουν στο δημαρχείο.

13165876_1203605162985852_8574526162582696016_n.jpg
(Oι Argo στο κόκκινο χαλί)

Φυσικά, παρόντες ήταν και οι Argo, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, σήμερα το απόγευμα θα κάνουν την πρόβα τζενεράλε για τον ημιτελικό, όπου θα κριθεί το αν θα περάσουμε ή όχι στον τελικό της διοργάνωσης. Μεταξύ άλλων, οι εκπρόσωποι της Ελλάδας συνομίλησαν με το φαβορί του διαγωνισμού, τον Σεργκέι Λαζάρεβ από την Ρωσία, αλλά και τραγούδησαν στα ρώσικα!

Ο δήμαρχος της Στοκχόλμης καλωσόρισε στην πόλη τις αποστολές όλων των χωρών, ενώ η εκδήλωση «ντύθηκε» με τραγούδια που χάρισαν στη Σουηδία την πρωτιά στην Eurovision, αλλά και ομιλία του Μπιορν Ουλβέους από τους θρυλικούς ABBA.

_AP68430.jpg
(Οι γυναίκες του γκρουπ, Χριστίνα Λαχανά και Μαρία Έλμπρους, στην τελετή στο δημαρχείο)


Δείτε στο βίντεο πλάνα από το κόκκινο χαλί και τους Argo να τραγουδούν στα ρώσικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To star.gr στη Στοκχόλμη λίγο πριν την Eurovision – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τα όσα γίνονται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top