Δεν έχει ξαναγίνει: Πρωτοφανές τηλεοπτικό περιστατικό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Απαίτησε πλάνο ο Νίκος Γκάνος-Κάγκελο έμεινε η παρουσιάστρια (VIDEO)

Δεν έχει ξαναγίνει: Πρωτοφανές τηλεοπτικό περιστατικό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

​Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «NaMaSte», ο Νίκος Γκάνος.

Δυσαρεστημένος επειδή από την έναρξη της εκπομπής δεν είχε προβληθεί ούτε ένα πλάνο του, ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού διέκοψε την κουβέντα που είχαν, μπήκε μπροστά στην κάμερα της κρύβοντας την παρουσιάστρια και είπε όλο ειρωνία:

«Ναταλία, συγγνώμη λίγο γι' αυτό που θα κάνω που θα μπω μπροστά. Βάνια, με βλέπεις; Μάλλον έχει χαλάσει η κάμερά μου η 4 γιατί από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η εκπομπή δεν έχω ούτε ένα πλάνο. Δεν ��έρω τι γίνεται, τσεκάρετέ το...» είπε στον σκηνοθέτη της εκπομπής Βάνια Βλαχοδημητρόπουλο.

Μετά από αυτό το πρωτοφανές τηλεοπτικό περιστατικό, η Ναταλία Γερμανού και οι λοιποί συνεργάτες της έμειναν κάγκελο, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να «σώσει» την κουβέντα.

Να σημειώσουμε πάντως, πως ο Νίκος Γκάνος τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κρύψει την ενόχληση του στα social media, καθώς τις μέρες μετά το Πάσχα απουσίαζε από το «NaMaSte» επικαλούμενος πρόβλημα υγείας, αν και στο Instagram του πόσταρε φώτο από τη Μύκονο.

γκανος2.jpg
Με το που επέστρεψε λοιπόν στο κανάλι (το μεσημέρι της Πέμπτης) δεν του επέτρεψαν από την παραγωγή της εκπομπής να μπει στο στούντιο:

«Σήμερα ήρθα στο NaMaSte και η παραγωγή της εκπομπής έκρινε ότι θα πρέπει να παραμείνω εκτός παρά την αναμενόμενη ανάρρωση μου βάσει ιατρικής οδηγίας, ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας! Από αύριο πρώτα ο Θεός πάλι μαζί σας!»

ganos.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top