MHN XAΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «Brick Mansions»

Συντονιστείτε στις 22:00 στο Star

MHN XAΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «Brick Mansions»

Όσοι είστε λάτρεις της περιπέτειας μην χάσετε σήμερα το «Brick Mansions» που θα προβληθεί όταν το ρολόι δείξει 22:00.

Υπόθεση ταινίας


Στο επικίνδυνο, δυστοπικό Ντιτρόιτ, οι πιο ακραίοι κακοποιοί της πόλης έχουν μετατρέψει ένα εγκαταλελειμμένο συγκρότημα κατοικιών σε άντρο ανομίας. Το όνομα αυτού του ζοφερού και σκληρού τμήματος είναι «Brick Mansions». Ανίκανες να ελέγξουν την παραβατικότητα και την εξάπλωση της ανομίας στην περιοχή, οι Αρχές αποφασίζουν να υψώσουν έναν τοίχο, προκειμένου να προστατεύσουν τον υπόλοιπο οικισμό από τους βάρβαρους και ανηλεείς κατοίκους των Brick Mansions. Σ’ αυτό το απομονωμένο τμήμα της πόλης, μόνο οι ισχυροί μπορούν να επιβιώσουν. Στην κορυφή της πυραμίδας του εγκλήματος, αρχηγός και απόλυτος συντονιστής της επίγειας κόλασης βρίσκεται ο αδίστακτος, ευγενής αλλά και αιμοδιψής βαρόνος ναρκωτικών Τρεμέιν, ο οποίος, μετά από την τελευταία του εντυπωσιακή ληστεία, βρίσκεται πλέον, επισήμως στο στόχαστρο του μυστικού αστυνομικού Ντέιμιαν Κόλιερ. Στην πραγματικότητα η σχέση του Ντέιμιαν με τον Τρεμέιν έχει μακρά ιστορία, στην οποία η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην απόδοση δικαιοσύνης και την εκδίκηση, πολλές φορές, συγχέεται.

• Η ταινία είναι remake της γαλλικής ταινίας του Πιερ Μορέλ «Banlieue 13», με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπελ, ο οποίος υποδύεται και σε αυτή την ταινία τον ίδιο ρόλο.

Ο αδικοχαμένος Πολ Oυόκερ συμμαχεί με τον ιδρυτή του παρκούρ, Ντέιβιντ Μπελ.

Πρωταγωνιστούν οι: Πολ Γουόκερ, Ντέιβιντ Μπελ, RZA, Καταλίνα Ντένις, Κάρλο Ρότα ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Καμίλ Ντελαμάρ.

Σκηνοθεσία: Καμίλ Ντελαμάρ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top