Σπαρακτικός αποχαιρετισμός στους «9 Μήνες» - Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά του Star, στις 17:50

​Ακόμα ένα επεισόδιο γεμάτο κατα��γιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει σήμερα, στις 17:50, η καθημερινή σειρά του Star «9 Μήνες»!

Ο Μάνος και η Μαρίνα αποχαιρετιούνται σπαρακτικά, καθώς συνειδητοποιούν πως δε θα ξαναδεί ποτέ ο ένας τον άλλον. Ο Πέτρος ομολογεί στη Δάφνη την εμπλοκή του στο κύκλωμα των τοκογλύφων. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αντρέα πως η Red Swan πρόκειται να διαλυθεί.

Η Δάφνη πείθεται πως ο μόνος ρόλος του Πέτρου ήταν η νόμιμη εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων των δανειστών στους τοκογλύφους. Οι γιατροί λένε στη Μάρθα ότι την εξέλιξη της Ελπίδας, μόνο σε θαύμα μπορούν να την αποδώσουν. Η Έλσα μαζί με την Κρίστη ψάχνουν για νυφικό, όταν εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάνος που της ανακοινώνει πως φεύγει οριστικά για την Αθήνα. �� Δάφνη αποφασίζει να σβήσει το όνομα του Πέτρου από τη λίστα της Red Swan. Η Μάρθα μαθαίνει από τη διευθύντρια πως σε λίγο καιρό θα μπορεί να πάρει την Ελπίδα στο σπίτι της. Ο Τζόνυ μιλάει στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του, όταν ξαφνικά μπαίνει στο γραφείο του ο Άλκης.

Η Κρίστη βλέπει τον Άλκη που φεύγει και παραξενεύεται. Ο Τζόνυ δικαιολογεί την επίσκεψή του, λέγοντάς της πως ήθελε να ρωτήσει τι δώρο θέλουν για τον γάμο τους. Η Δάφνη ενημερώνει τον Σερέτη για την έρευνά της στο θέμα του κυκλώματος των τοκογλύφων και ζητάει τη βοήθειά του για να φτάσουν μαζί ως το τέλος. Η Ντορέτα πιέζει την Εύα να επισπεύσει το θέμα της μετάθεσής της, καθώς δεν αντέχει μακριά από τον Θεόφιλο. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα πηγαίνει στο γραφείο της για να της ζητήσει βοήθεια να βρει δουλειά. Η Κρίστη ανοίγει την καρδιά της στην Άννα, λέγοντας πως δεν της αρέσει η ιδέα που παντρεύεται τον Τζόνυ, χωρίς να είναι ερωτευμένη μαζί του.

Στο μεταξύ, η Βάνα εξακολουθεί να στέλνει μηνύματα στη Δάφνη, προκαλώντας την αγανάκτησή της. Ο Αντρέας, στην προσπάθειά του να μάθει λεπτομέρειες για τον θάνατο της μητέρας του, αποφασίζει να πάει στην Αθήνα. Ο Τζόνυ και η Κρίστη ετοιμάζονται για τον γάμο τους, ενώ ο Άλκης, που βλέπει την αναγγελία στην εφημερίδα, μαραζώνει. Ο Πέτρος κλείνει οριστικά το γραφείο του, αποφασίζοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του και ζητάει από τον Αχιλλέα να σβήσει το όνομά του από τα αρχεία του κυκλώματος. Ο Τζόνυ λέει στην Κρίστη πως οι γονείς του δε θα μπορέσουν να έρθουν στην Κύπρο για τον γάμο τους, επειδή η μητέρα του έσπασε το πόδι της. Η Κρίστη για άλλη μία φορά του ζητάει να την αφήσει να μιλήσει μαζί της, αλλά ο Τζόνυ βρίσκει πάλι κάποια δικαιολογία και το αποφεύγει. Η Κρίστη δείχνει να πείθεται, αλλά μέσα της αρχίζει να καλλιεργείται η δυσπιστία.

Ο Χρήστος τα χάνει όταν βλέπει μπροστά του τον Μάνο, που του ζητάει να μείνει σπίτι του μέχρι να γίνει η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Η Εύα βρίσκει δουλειά στη Μαρίνα, στο γραφείο ενός γιατρού ηπατολόγου. Ο Σερέτης λέει στη Δάφνη πως η παρακολούθηση των ανθρώπων που του έδωσε έβγαλε «λαυράκια» και της εκφράζει την πεποίθησή του πως σε λίγο καιρό θα έχουν εξαρθρώσει όλο το κύκλωμα. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως θέλει να της μιλήσει για το παρελθόν του, καθώς έχει ανάγκη από το να τον αγαπήσει γι’ αυτό ακριβώς που είναι.

Ο Αχιλλέας ενημερώνεται πως κυκλοφορεί μία λίστα με ονόματα ανθρώπων που εμπλέκονται σε ένα κύκλωμα στην Αστυνομία και πανικοβάλλεται. Ο Αντρέας βρίσκει τη νονά του και της ζητάει να του εξιστορήσει τι ακριβώς συνέβη στη μητέρα του και οδηγήθηκε στον θάνατο…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top