Νέα απεργία στα μέσα ενημέρωσης λόγω του ασφαλιστικού

Κινητοποίηση σε συντονισμό με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισε η ΠΟΕΣΥ

Τη συμμετοχή των δημοσιογράφων στην απεργία που θα κάνουν τα συνδικάτα με αφορμή την ψήφιση του ασφαλιστικού, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

Μετά και την πολυήμερη απεργία των προηγούμενων ημερών, η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε την προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης, κατά τη διάρκεια ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, σε συντονισμό με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Ο χρόνος και ο τρόπος των κινητοποιήσεων θα εξειδικευτεί μετά τον καθορισμό της ημερομηνίας συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Επίσης, η ΠΟΕΣΥ επισημαίνει ότι η κινητοποίηση για την κατάργηση του αγγελιοσήμου και τη βίαιη ενοποίηση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, συνεχίζεται όπως ήδη έχει εξαγγελθεί από τις 27 Απριλίου και καταλήγει: «η εξαθλίωση των εργαζομένων του Τύπου σε συνδυασμό με τη δήμευση των απο��εματικών μας, οδηγεί αναπόφευκτα σε εξαρτήσεις και λειτουργίες, που πόρρω απέχουν από την απαιτούμενη αντικειμενικότητα και διαφάνεια κατά τον έλεγχο της εξουσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top