Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ μαζί και μιλάνε για τον γιο τους

Πώς αντέδρασε ο Αιμίλιος Λιάτσος όταν έμαθε πως θα γίνει παππούς

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ μαζί και μιλάνε για τον γιο τους

​Την καλύτερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη μιας και σε τέσσερις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (495x736) (2).jpg

«Ειλικρινά δεν περίμενα πως η εγκυμοσύνη θα ήταν τόσο ωραία, τη θεωρούσα δύσκολη. Είναι όμορφο συναίσθημα να σε φροντίζουν όλοι. Είμαι ευτυχισμένη και την απολαμβάνω» λέει χαρακτηριστικά η Ελένη στο περιοδικό «ΟΚ» με τον Βασίλη να προσθέτει:

καρποντίνη 3 (326x652).jpg

«Έχω μεγάλη ανυπομονησία καθώς ��τα μέσα Αυγούστου θα υποδεχτούμε το γιο μας».

Όπως τονίζει η Ελένη, η εγκυμοσύνη μπορεί να μην ήταν προγραμματισμένη, τους πλημμύρισε όμως χαρά:

λιατσοοοο (776x513).jpg

«Όταν το ανακάλυψα ήμουν δύο μηνών. Ξαφνιάστηκα γιατί δεν το περίμενα. Φυσικά όταν πέρασε το πρώτο σοκ, χαρήκαμε πολύ με τον Βασίλη και υποδεχτήκαμε το γιο μας θερμά στη ζωή μας. Έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε όλες τις χαζές σκέψεις που κάνουν οι γονείς: από το τι όνομα θα του δώσουμε μέχρι σε ποιο πανεπιστήμιο θα πάει».

σαλαλα (366x234).jpg

Παράλληλα ο Βασίλης αποκαλύπτει και το πώς αντέδρασε ο μπαμπάς του, Αιμίλιος Λιάτσος όταν του ανακοίνωσε πως θα γίνει παππούς!

«Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε. Με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει κάτι άσχετο και του το είπα. Χάρηκε πολύ, συγκινήθηκε όπως και η Αθηνά(σ.σ: η μητέρα του), αλλά και οι γονείς της Ελένης» εξομολογείται ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συμπληρώνει.

image 2333 (277x324).jpg

«Ο γιος μας θα δυναμώσει τη σχέση μας. Έχω άγχος για τις αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή μου αλλά είναι δημιουργικό. Είμαστε περισσότερο ανυπόμονοι παρά αγχωμένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε γυμνή τη φουσκωμένη κοιλίτσα Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top