Νανά Καραγιάννη: «Έφτασα τα 25 κιλά. Ήμουν άρρωστη και παράλληλα νεκρή»!

Η νευρική ανορεξία και η ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα της

Νανά Καραγιάννη: «Έφτασα τα 25 κιλά. Ήμουν άρρωστη και παράλληλα νεκρή»!

​Το ότι έφτασε να ζυγίζει 25 κιλά και βρέθηκε στο κατώφλι του θανάτου εξομολογήθηκε η Νανά Καραγιάννη, μιλώντας για την «μάχη» με την νευρική ανορεξία, ενώ αναφέρθηκε στην ανύπαρκτη σχέση που έχει με τον πατέρα της.

«Τα πιο χαμηλά κιλά που είχα φτάσει, την περίοδο της νοσηλείας μου και λίγο πριν, ήταν τα 25. Ήταν βάρος σκύλου ή παιδιού Δημοτικού, σίγουρα όχι ανθρώπου», είπε, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η Νανά, προσθέτοντας ότι η νευρική ανορεξία την εμπόδιζε να χαρεί τα πάντα.

Μιλώντας για την «μάχη» της με την ασθένεια, η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός συγκλόνισε για άλλη μία φορά: «την περίοδο που ήμουν πολύ άρρωστη και, παράλληλα, ήμουν νεκρή, ήταν λίγο περίεργο. Όταν νοσηλεύτηκα, όπως μου είπαν οι γιατροί, η κατάσταση ήταν κρίσιμη και ��ριακή».

«Σχέσεις ενδυναμώθηκαν… Με την μαμά μου ήρθα πολύ κοντά. Δεν είχαμε έρθει κοντά σαν μάνα με κόρη», συνέχισε η ίδια, που είναι παιδί χωρισμένων γονιών και παραδέχθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον πατέρα της. «Δεν υπάρχει σχέση με τον πατέρα μου, ούτε υπήρξε ποτέ. Τον έψαξα, βρεθήκαμε, αλλά δεν θέλω να τον εκθέσω. Αυτό ήταν το αγκάθι!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Νανά Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top