«9 Μήνες»: Η Μαρίνα λέει όλη την αλήθεια στην Έλσα

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

«9 Μήνες»: Η Μαρίνα λέει όλη την αλήθεια στην Έλσα

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

Η Μαρίνα λέει όλη την αλήθεια στην Έλσα για τις συνθήκες που την ανάγκασαν να υποβληθεί σε εξωσωματική κρυφά απ’ όλους. Μάνα και κόρη αποφασίζουν να κάνουν οι δυο τους μία νέα αρχή στη ζωή τους. Ο Αντρέας μελετάει τον φάκελο της μητέρας του, και προβληματίζεται για τυχόν ανάμειξη του Αχιλλέα στο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή της.

Ο Τζόνυ ακολουθεί τις συμβουλές της Χαράς, ώστε μέρα με τη μέρα να κάνει την Κρίστη να τον ερωτεύεται. Η Κρίστη πράγματι κολακεύεται και νιώθει πως επιτέλους βρήκε έναν σύντροφο που την κάνει να αισθάνεται όμορφα. Η Δάφνη συγκινείται όταν η Μάρθα της λέει πως Ελπίδα άρχισε να μιλάει και τη συμβουλεύει να αφιερώσει όλο της το χρόνο στην κόρη της. Η Κάτια λέει στον Μάριο πως ο Μάνος την πιέζει να τον βοηθήσει να πληγώσει τη Μαρίνα. Μία ακόμα ζαλάδα όμως την αποσυντονίζει και αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω από τις αδιαθεσίες της υπάρχει πιθανή εγκυμοσύνη. Ο Μάνος αιφνιδιάζεται με την επίσκεψη της Έλσας. Εκείνος της επιβεβαιώνει πως δεν είχε καμία σχέση με τη Μαρίνα πριν έρθει στην Κύπρο και πως η μητέρα της δεν ήξερε καν ποιος ήταν όταν την προσέγγισε. Η Έλσα πείθεται. Ωστόσο τον φέρνει στη δύσκολη θέση να παραδεχτεί πως δεν ήταν σίγουρος ότι ήθελε να κάνει οικογένεια, γι’ αυτό κι έκανε πίσω στη σχέση του με τη Μαρίνα. Ο Μάνος αναγκάζεται να το παραδεχτεί.

Μέσα του όμως υποφέρει. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα σκέφτεται να παλέψει για τη σχέση της μαζί του. Η Κρίστη κάνει πρόβα νυφικού, παρέα με την Άννα που την παρακαλεί να το σκεφτεί καλά πριν μετανιώσει γι’ αυτόν τον γάμο. Ο Αντρέας πιέζει τον Αχιλλέα να του μιλήσει για τη σχέση του με τη μητέρα του, καθώς τα στοιχεία που έχει εκείνος για τον θάνατό της μιλάνε για αυτοκτονία και όχι για τυχαίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Αχιλλέας αιφνιδιάζεται αρχικά, αλλά στη συνέχεια αμύνεται, λέγοντας πως η μητέρα του έπαιρνε ηρεμιστικά και εκείνη την ημέρα ανακαλύφθηκε πως είχε πάρει γερή δόση. Ο Τζόνυ αρχίζει να ετοιμάζει το σπίτι του για να υποδεχτεί την Κρίστη.

Η Χαρά και ο Άλκης εγκαινιάζουν με μεγάλη ικανοποίηση το e-shop τους και κάνουν όνειρα για τη ζωή τους. Η Βασιλική λέει στην Άννα να σταματήσουν να βλέπονται γιατί η Ντορέτα κάτι έχει υποψιαστεί. Εκείνη αντιδράει, απειλώντας πως αν δεν την αφήνει να βλέπει το μωρό, θα τις καταγγείλει και τις δύο στην αστυνομία. Η Μάρθα λέει στον Πέτρο τα ευχάριστα για την Ελπίδα και κανονίζουν να βρεθούν. Είναι η πρώτη φορά που ο Πέτρος ζητάει ανοιχτά διαζύγιο από την Εύα. Ο Μά��ιος προτείνει στην Κάτια να πάρουν ένα σκυλάκι. Ο Αντρέας κάνει παρατήρηση στη Δάφνη, που λείπει συχνά από το γραφείο και της ζητάει να είναι πιο τυπική στη δουλειά τους…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top