Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο θάνατος του Παντελίδη και η τραγική σύμπτωση

ΔΕΙΤΕ τι είπε πρώτη φορά on camera η παρουσιάστρια

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο θάνατος του Παντελίδη και η τραγική σύμπτωση

Για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη μίλησε για πρώτη φορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Join Us».

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η παρουσιάστρια έμαθε την τραγική είδη��η λίγο πριν βγει στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημερούδια» με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και ο Κώστας Μαρτάκης να είναι σε κατάσταση σοκ.

IW9I7603.jpg
«Η ιστορία του Παντελίδη ήταν από τα πιο σοκαριστικά πράγματα που έχω ζήσει ποτέ. Όχι μόνο εν ώρα δουλειάς. Το διαχειριστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με την έννοια του ότι ήμασταν σε σοκ. Οπότε δεν θα μπορούσα με τίποτα να κρατήσω απόλυτα την ψυχραιμία μου» ανέφερε.

Μάλιστα, όπως είπε η Ντορέττα, ο τραγικός χαμός του Παντελίδη συνέπεσε με το θάνατο του μπαμπά της.

«Το «φευγιό» του Παντελή, συνέπεσε ακριβώς με τον ένα χρόνο από το «φευγιό» του μπαμπά μου. Οπότε ήμουν έτσι κι αλλιώς φορτισμένη. Το να είμαι στο θέατρο και να μπω σε έναν ρόλο γιατί αυτή είναι η δουλειά μου ό,τι και να μου συμβαίνει αυτό μάλιστα να το καταλάβω. Πρέπει να παίξω τον ρόλο μου, όπως είναι ο ρόλος μου. Σε μια πρωινή εκπομπή, όμως που είμαι η Ντορέττα δεν θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να μπω σε ρόλο» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top