«9 Μήνες»: Ο γάμος του Τζόνυ με την Κρίστη φέρνει εξελίξεις

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

«9 Μήνες»: Ο γάμος του Τζόνυ με την Κρίστη φέρνει εξελίξεις

​Συγκλονιστικές εξελίξεις περιλαμβάνει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50, από το Star.

Ο Πέτρος προσφέρει ένα χρηματικό ποσό στον Άρη για να απαλλάξει την Έλσα και από το κατηγορητήριο της εμπορίας ουσιών που βρέθηκαν σπίτι του. Η Μαρίνα ετοιμάζει το σπίτι του Κυριάκου, όταν έρχεται ο Μάνος και της λέει πως είναι καλύτερα να περάσουν αυτή την περίοδο μόνες τους σαν μάνα με κόρη. Η Μαρίνα για άλλη μία φορά κατακεραυνώνεται.

Η Έλσα τρελαίνεται με την απόφαση της Κρίστης να παντρευτεί τον Τζόνυ και καταλαβαίνει πως είναι το αντάλλαγμα που ζήτησε για να μην την αναγνωρίσει ο Διαμαντίδης. Η Χαρά δίνει στον Τζόνυ μία επιταγή 75.000 ευρώ προκειμένου να παντρευτεί γρηγορότερα την Κρίστη. Την ώρα που η Άννα βρίσκεται στο διαμέρισμα με το μωρό, εισβάλλει η Ντορέτα. Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται όταν η Δάφνη του λέει πως τα ξαναβρήκε με τη Μάρθα. Οι ζαλάδες και οι εμετοί της Κάτιας εξακολουθούν, γεμίζοντας ανησυχία τον Μάριο.

Ο Άλκης πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης απαιτώντας να μάθει να τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παντρεύεται. Την ρωτάει αν ισχύουν και σοκάρεται όταν εκείνη του το επιβεβαιώνει. Η Δάφνη προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τους αριθμούς από το μενταγιόν της Φωτεινής, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι ζητάει τη βοήθεια του Νικ, που δέχεται να τη βοηθήσει. Η Άννα γυρίζει σπίτι και βλέπει τον Άλκη με την Κρίστη που φιλιούνται.

Ο Πέτρος προσπαθεί να καλμάρει την οργή της Έλσας απέναντι στη μητέρα της. Τα λόγια του τελικά μιλάνε στην καρδιά της και η Έλσα σιγά-σιγά δείχνει να μαλακώνει. Ο Τζόνυ ζητάει από την Κρίστη να επισπεύσουν τον γάμο τους. Ο Μάνος λέει στην Κάτια πως θα πληρώσει ένα call girl και της ζητάει να τον βοηθήσει ώστε η Μαρίνα να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω. Ο Νικ δείχνει στη Δάφνη πώς να χειριστεί το πρόγραμμα-καθρέφτη που, μέσω των τραπεζικών λογαριασμών, θα την οδηγήσει στα ονόματα των ανθρώπων που έχουν σχέση με το κύκλωμα.

Η Μάρθα συγκλονίζεται όταν ακούει την Ελπίδα να την αποκαλεί «μαμά». Ο Χρήστος προτείνει στον Μάνο να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο της Κύπρου, καθώς τα περιθώριά του έχουν στενέψει. Εκείνος φυσικά αρνείται. Η Μαρίνα υποδέχεται γεμάτη συγκίνηση την Έλσα…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top