Μενεγάκη: ΕΤΣΙ κατάφερε να κρατήσει μυστική τη βάφτιση της Μαρίνας

Οι συμβουλές της παρουσιάστριας για οικονομικό στολισμό

Μενεγάκη: ΕΤΣΙ κατάφερε να κρατήσει μυστική τη βάφτιση της Μαρίνας

Για τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας μίλησε on air η Ελένη Μενεγάκη και εξήγησε πως κατάφερε να την κρατήσει μυστική ενώ έδωσε και συμβουλές για οικονομικούς στολισμούς!

Όπως αποκάλυψε, πήγε σε γνωστό κατάστημα με οικονομικά προϊόντα προκειμένου να μην "πονηρευτεί" κανείς και αγόρασε όλα τα απαραίτητα!

4178_ELENI_MENEGAKI_542016.jpg
«Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρετε. Πέρυσι έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί( στην Άνδρο) και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν -όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια- μπήκα μέσα (στο μαγαζί). Ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες -καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν! Πού να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο; Τις είχαν στο μοναστήρι...- τραπεζομάντηλα. Πήγα στον όροφο που έχει τα υφάσματα, βρήκα άσπρο ύφασμα, απλούστατο, πιο απλό δεν υπάρχει, και’ έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Μου λέγανε “που τα βρήκες αυτά; Πανάκριβα, μην τα σπάσουμε!”. Ήξερα πόσα λεφτά είχα πληρώσει για να κάνουμε αυτόν τον στολισμό για 40 ανθρώπους! Τίποτα σας λέω! Πραγματικά το ευχαριστήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Ελένη έδωσε και συμβουλές στις τηλεθεάτριες που θέλουν να κάνουν μια οικονομική βάφτιση προκειμένου να μην πελαγώσουν!

«Γράψετε σε ένα χαρτάκι τι χρειάζεται για να φτιάξετε ένα τραπέζι (για βάφτιση)- θα τα γράψεις και θα πεις: “θέλουμε πιάτα, θέλουμε μαχαιροπήρουνα, θέλουμε ποτήρια, θέλουμε ρεσό, θέλουμε να βάλουμε και λουλουδάκια» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top