ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ σήμερα την κωμωδία «Ζευγάρια στα βαθιά»

Συντονιστείτε στο Star στις 22:00

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ σήμερα την κωμωδία «Ζευγάρια στα βαθιά»

​Η κωμωδία «Ζευγάρια στα βαθιά» που θα σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων έρχεται σήμερα στο Star στις 22:00.

Υπόθεση ταινίας

Ο Τζέισον και η Σίνθια είναι ζευγάρι και αποφασίζουν να πάνε διακοπές σε ένα τροπικό νησί – θέρετρο. Εκεί θα κάνουν κάποιες ειδικές συνεδρίες, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, προκειμένου να σταθμίσουν τα υπέρ και τα κατά της σχέσης τους και να εξακριβώσουν αν τελικά μπορούν να αποφύγουν το χωρισμό. Επειδή όμως τα περιορισμένα οικονομικά τους, δεν τους επιτρέπoυν να πάνε μόνοι τους στο θέρετρο, προτείνουν σε άλλα τρία φιλικά ζευγάρια να τους ακολουθήσουν στον «επίγειο παράδεισο» και να απολαύσουν μοναδικές διακοπές, την ίδια στιγμή, που εκείνοι θα προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους, μέσα από «θεραπεία». Φτάνοντας όμως στο νησί τα τρία φιλικά ζευγάρια συνειδητοποιούν πως αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, αντί για σπα και θαλάσσιο σκι, θα πρέπει να συμμετάσχουν και τα ίδια στις θεραπευτικές συνεδρίες του θέρετρου, καθώς η συμμετοχή στις θεραπείες δεν είναι προαιρετική, όπως αρχικά πίστευαν.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγιναν σε ένα πολυτελές θέρετρο στα νησιά Μπόρα – Μπόρα. Είναι η πρώτη ταινία, που γυρίζεται εκεί μετά το 1979, που γυρίστηκε στην περιοχή η ταινία Hurricane.

Πρωταγωνιστούν οι: Βινς Βον, Μάλιν Άκερμαν, Κεν Γιέονγκ, Κρίστεν Μπελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζον Φαβρό, Κριστίν Ντέιβις, Ζαν Ρενό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top