ΑΛΑΛΟΥΜ στην Eurovision: Ποιά χώρα κινδυνεύει με ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!

«Βόμβα» λόγω χρεών, περίπου ένα μήνα πριν τον διαγωνισμό

ΑΛΑΛΟΥΜ στην Eurovision: Ποιά χώρα κινδυνεύει με ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!

​Άνω κάτω έγινε η Eurovision περίπου ένα μήνα πριν ανάψουν τα φώτα στο στάδιο της Στοκχόλμης, καθώς μία από τις συμμετέχουσες χώρες κινδυνεύει με αποκλεισμό λόγω χρεών, που ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η χώρα που κινδυνεύει με αποκλεισμό είναι η Ρουμανία, καθώς το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο (TVR) χρωστά στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (UER).

«Η Ρουμανία κινδυνεύει να μην γίνει αποδεκτή στον διαγωνισμό της Eurovision, ούτε να της παραχωρηθεί δορυφορικό σήμα που θα της επέτρεπε να μεταδώσει τον διαγωνισμό», αναφέρει ανακοίνωση του TVR, το οποίο έχει ενημερωθεί προφορικά από την UER ότι θα επιβληθούν κυρώσεις.

Τα χρέη χρονολογούνται από την περίοδο 2011 - 2012. Η κρατική τηλεόραση της Ρουμανίας, που την περασμένη χρονιά κατέγραψε ζημιές 5,4 εκατομμυρίων ευρώ, έδωσε στο UER 250.000 ευρώ τον Ιανουάριο, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την εξόφληση.

Πάντως, εκτός από την Eurovision, το TVR κινδυνεύει να μην μεταδόσει κι άλλες σπουδαίες διοργανώσεις, όπως το Euro 2016 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ: Με ποιά σειρά θα εμφανιστεί η Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision!

ΒΙΝΤΕΟ: Με Ακρόπολη, Θησείο και Ζάππειο «ψαρεύει» η Ελλάδα στην Eurovision!

ΔΕΙΤΕ ποιος διάσημος Έλληνας εμφανίζεται στο clip της Γαλλίας για την Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top